Κορωνόϊος - Super League 1: Συμφωνεί υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ στη διακοπή

Κορωνόϊος - Super League 1: Συμφωνεί υπό προϋποθέσεις ο ΠΑΟΚ στη διακοπή

Δεν είναι αρνητικός στη διακοπή της Super League λόγω κορωνοϊού ο ΠΑΟΚ, έχοντας όμως εξαντληθεί όλα τα περιθώρια να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα - Μάλιστα οι «ασπρόμαυροι» έθεσαν δύο όρους

4951768
Σύμφωνη στην απόφαση για διακοπή του πρωταθλήματος, υπό συγκεκριμένους όρους, εμφανίστηκε στην τηλεδιάσκεψη της Λίγκας η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Ο Μάκης Γκαγκάτσης που εκπροσώπησε τους «ασπρόμαυρους» είπε «ναι στη διακοπή» αλλά με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Το πρώτο που θέλει ο ΠΑΟΚ είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια να τελειώσει έγκαιρα το πρωτάθλημα στο γήπεδο, αφού υπάρχει ανησυχία και για την επόμενη χρονιά.

Παράλληλα, έθεσε δύο όρους ώστε να ανάψει από την πλευρά του πράσινο φως σε ενδεχόμενη οριστική διακοπή. Ο πρώτος ήταν να έχει τελεσιδικήσει η υπόθεση του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης και ο δεύτερος να πραγματοποιηθεί ένα working group με την συμμετοχή της Πολιτείας και των αρμόδιων φορέων, για να συζητηθούν οι επιπτώσεις και τα αποτελέσματα μιας διακοπής.

«Είναι δεδομένο ότι οι μεγάλες ομάδες θα σηκώσουν το μεγαλύτερο βάρος και θα το κάνουν. Πρέπει να εξαντλήσουμε τα περιθώρια και να βγάλουμε ομόφωνες αποφάσεις. Όμως, κάθε πράγμα στην ώρα του» σχολίασε ο αντριπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ειδήσεις σήμερα:

Super League 1: Παράταση αναστολής στο πρωτάθλημα έως 24/4

Μαρινάκης στην τηλεδιάσκεψη της SL: «Αν διακόψουμε, ούτε παύλες ούτε άνω τελείες»

Super League 1: Ο Παναθηναϊκός ζήτησε την άμεση τη διακοπή του πρωταθλήματος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης