Κορωνοϊός, Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ απέρριψε την πρόταση για... κεκλεισμένων των θυρών
Το συμβούλιο της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να εξεταστεί η κατάσταση μετά την εξάπλωση του κορωνοϊού και η πρώτη είδηση που προέκυψε είναι η απόρριψη της πρότασης διεξαγωγής των Αγώνων στο Τόκιο χωρίς θεατές
Κι αυτό γιατί μια τέτοια απόφαση αντιτίθεται στις βασικές αρχές του Ολυμπιακού κινήματος.
«Είναι κάτι κόντρα σε κάθε μας πιστεύω. Οι Ολυμπιακοί είναι κάτι περισσότερο από μία σειρά αγώνων σε διάφορα αθλήματα. Αφορά όλον τον πλανήτη τον οποίο φέρνουμε κοντά για να γιορτάσουμε μαζί τον αθλητισμό» αναφέρει πηγή από τη ΔΟΕ στον Guardian που απέκλεισε το ενδεχόμενο με πολύ κατηγορηματικό τρόπο.
Αυτό όμως δε σημαίνει ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν κανονικά καθώς η τηλεδιάσκεψη (με εκπροσώπους των διεθνών Ομοσπονδιών όλων των αθλημάτων των θερινών Ολυμπιακών Αγώνων και των Εθνικών Ολυμπιακών Επιτροπών) συνεχίζεται χωρίς να έχει παρθεί μέχρι στιγμής οριστική απόφαση.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.