Η εξάπλωση του COVID-19 στην Ελλάδα αναγκάζει όλους μας να κάτσουμε στο σπίτι για να σταματήσει η μετάδοση του κορωνοϊού.
Ο Ουάρντα μάλιστα βρήκε έναν χιουμουριστικό τρόπο για να περάσει αυτό το μήνυμα κάνοντας λογοπαίγνιο με το όνομα του συμπαίκτη του στην ΑΕΛ, του Έργκους Κάτσε.
«Κάτσε σπίτι», έγραψε στη φωτογραφία που έβγαλε μαζί με τον Κάτσε και ανέβασε στα social media.
Οι μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE κάνουν κάθε στιγμή ομορφιάς να μοιάζει με μικρή γιορτή – Ποιες είναι οι κορυφαίες επιλογές που θα μονοπωλήσουν τη φετινή λίστα δώρων.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος με ένα οργανωμένο δίκτυο συλλέγει τρόφιμα που θα χάνονταν, τα διανέμει σε κοινωνικές δομές σε όλη τη χώρα και προσφέρει καθημερινά τρόφιμα σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη
Σε μια εποχή που όλα τρέχουν, πιέζουν και μικραίνουν, θα ήθελες να υπάρχουν κάποιες μικρές απολαύσεις που θα μπορείς να τις απολαμβάνεις λίγο περισσότερο, όπως τη νέα ΙΟΝ Σοκοφρέτα Double Choco