Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό Αρτέτα και Ντιμπάλα!

Κορωνοϊός: Θετικοί στον ιό Αρτέτα και Ντιμπάλα!

Αυξάνονται τα κρούσματα του κορωνοϊού στο χώρο του ποδοσφαίρου - Η Άρσεναλ ενημέρωσε ότι ο προπονητής της Μίκελ Αρτέτα διαγνώσθηκε θετικός και έτσι όλη η ομάδα τέθηκε σε καραντίνα - Δεύτερο κρούσμα στη Γιουβέντους καθώς μετά τον Ρουγκάνι θετικός βρέθηκε και ο Πάολο Ντιμπάλα

Arteta
Από Αγγλία και Ιταλία έρχονται τα δύο νέα κρούσματα του κορωνοϊού στο χώρο του ποδοσφαίρου!

Ο τεχνικός της Άρσεναλ Μικέλ Αρτέτα διαγνώσθηκε επίσημα θετικός στον κορονοϊό και οι λονδρέζοι ενημέρωσαν ότι κλείνει άμεσα το προπονητικό κέντρο του συλλόγου και όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (ποδοσφαιριστές, προπονητικό τιμ καθώς και η πλειοψηφάι των εργοαζομένων) τίθενται αυτόματα σε καραντίνα.

«Είναι μεγάλη η απογοήτευση μου, αλλά έκανα την εξέταση αφότου ένιωσα αδιάθετος. Θα επιστρέψω στη δουλειά μόλις μου το επιτρέψουν», σχολίασε ο Αρτέτα λίγο μετά τα άσχημα νέα.

Ο Ισπανός τεχνικός είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα στην Premier League (στην Λέστερ ακόμη δεν έχουν επιβεβαιωθεί οι υποψίες) και όπως τονίζει στην ανακοίνωσή της η Άρσεναλ (της οποίας το χθεσινό ματς με τη Σίτι είχε αναβληθεί) «είναι ξεκάθαρο ότι δεν θα μπορούμε να παίξουμε τα προγραμματισμένα ματς του προσεχούς διαστήματος και θα ενημερώσουμε τους φιλάθλους μας για τυχόν επιστροφή χρημάτων από τα εισιτήρια».

Αυτή η εξέλιξη προφανώς δημιουργεί νέα δεδομένα και στο καυτό ζήτημα της διεξαγωγής των υπολοίπων αναμετρήσεων καθώς μέχρι σήμερα η Premier League είχε αποφασίσει να διεξαχθούν κανονικά και με κόσμο οι αγώνες, αλλά ήδη έχει συγκληθεί έκτακτη συνέλευση για να παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Δεύτερο κρούσμα στη Γιούβε
Ο Ντανιέλε Ρουγκάνι ήταν ο πρώτος παίκτης της Γιουβέντους που βρέθηκε θετικός, με αποτέλεσμα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα (121 άτομα συνολικά) να μπει σε καραντίνα (με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βρίσκεται με ειδική άδεια στην Πορτογαλία δίπλα στη μητέρα του που έχει υποστεί εγκεφαλικό), ωστόσο δημοσιεύματα στην Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Πάολο Ντιμπάλα είναι ο δεύτερος στη λίστα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης