Κορωνοϊός: Πιέσεις στην UEFA για αναβολή του Euro 2020
Πιέσεις από τις Ομοσπονδίες δέχεται η UEFA για τη διεξαγωγή του Euro 2020 υπό τον φόβο του κορωνοϊού
Σαρώνει στην Ευρώπη ο κορωνοϊός, προκαλώντας ανησυχία και στην αθλητική κοινότητα.
Στα περισσότερα πρωταθλήματα και τις μεγάλες διοργανώσεις έχει αποφασιστεί να μην επιτρέπεται παρουσία θεατών, ως μέτρο πρόληψης για την εξάπλωση της νόσου.
Σύμφωνα με το ιταλικό «Tuttosport» η UEFAδέχεται έντονες πιέσεις για αναβολή τουEuro 2020 που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τον προσεχή Ιούνιο και Ιούλιο. Οι Ομοσπονδίες πιέζουν σχετικά, αλλά ο πρόεδρος Αλεξάνταρ Τσέφεριν εκτιμά ότι είναι νωρίς για οποιαδήποτε απόφαση.
Άλλωστε, στην UEFA φοβούνται αρκετά τις ζημιές από μια ενδεχόμενη αναβολή της διοργάνωσης, που θα ξεπεράσουν τα 2,5 δισεκατομμύρια ευρώ.
Η LA VIE EN ROSE προτείνει μια ολοκληρωμένη ρουτίνα φροντίδας για σφριγηλή και λαμπερή επιδερμίδα – Το spring reset που χρειάζεται τώρα η επιδερμίδα σου.
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Το ενιαίο ψηφιακό οικοσύστημα της Vodafone συνδυάζει την προστασία με τη συνδεσιμότητα δημιουργώντας ένα περιβάλλον που υποστηρίζει ουσιαστικά παιδιά και γονείς.