Χάαλαντ: Δεν πήγα στη Ντόρτμουντ για τα λεφτά

Χάαλαντ: Δεν πήγα στη Ντόρτμουντ για τα λεφτά

Ο Νορβηγός επιθετικός-φαινόμενο, Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, εξηγεί γιατί επέλεξε την Μπορούσια για να συνεχίσει την καριέρα του

000_1OZ34E
Υψηλές αποδόσεις σε όλα τα αθλήματα, ασφαλή κατάθεση και γρήγορη ανάληψη

Σπάει όλα τα κοντέρ με την φανέλα της Μπορούσια Ντόρτμουντ, η οποία έκανε την έκπληξη τον Ιανουάριο, αποκτώντας τον Έρλινγκ Μπράουτ Χάαλαντ, τον οποίο ήθελαν Γιουβέντους και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μεταξύ άλλων.

«Δεν πήγα στη Ντόρτμουντ για τα λεφτά» ξεκαθάρισε ο Νορβηγός επιθετικός στον τηλεοπτικό σταθμό «Viasport» της χώρας του. «Όποιος με γνωρίζει καλά, ξέρει ότι δεν είμαι άνθρωπος που κινείται από το χρήμα» πρόσθεσε ο 19χρονος φορ.

«Δεν πίστευα ότι μπορεί να πάω στη Ντόρτμουντ, αλλά ξαφνικά προέκυψε ως επιλογή και είχα καλή διαίσθηση. Η διαδικασία ήταν αρκετά απλή από την πλευρά μου» είπε σχετικά ο Χάαλαντ, ο οποίος μετράει οκτώ γκολ σε πέντε αγώνες (!) με τους Βεστφαλούς.

«Ο Μίνο Ραϊόλα είναι ο καλύτερος στον τομέα του. Είναι ο καλύτερος μάνατζερ. Ο κόσμος του ασκεί κριτική γιατί κάνει σπουδαία δουλειά με τους παίκτες που εκπροσωπεί» επισήμανε ο νεαρός επιθετικός για τον μάνατζερ του, ο οποίος φρόντισε στο συμβόλαιο του Χάαλαντ να μπει ρήτρα, σύμφωνα με την οποία από το 2022 και μετά μπορεί να αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα, έναντι 75 εκατομμυρίων ευρώ.

Πηγή:www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης