Οι περιπέτειες για τονΆρη αναφορικά με τις οικονομικές υποχρεώσεις της… παλιάς ΠΑΕ συνεχίζονται, με το τελευταίο «χτύπημα» να αφορά την περίφημη μεταγραφή του Φιορίν Ντουρμισάι.
Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών της ΕΠΟ συνεδρίασε το μεσημέρι ώστε να εξετάσει το θέμα της έκδοσης του δελτίου του ποδοσφαιριστή και αποφάσισε ομόφωνα για την ανάκλησή του, με τις εξελίξεις να επισημοποιούνται τη Δευτέρα.
Ως εκ τούτου, ο παίκτης δεν μπορεί ακόμα να αγωνιστεί με τους Θεσσαλονικείς, εκτός κι αν ο τεχνικός διευθυντής του Άρη, Άγγελος Χαριστέας, που έχει μεταβεί στη FIFA καταφέρει να βρει λύση με την παγκόσμια ομοσπονδία.
Η επόμενη κίνηση των «κίτρινων» είναι να προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ, ζητώντας μάλιστα την άμεση έκδοση της απόφασης, αφού η λήξη της διορίας των μεταγραφών εκπνέει.
Από τις τελευταίες βόλτες στην πόλη μέχρι το πρώτο βράδυ στο νησί, τα γυναικεία παπούτσια της νέας συλλογής Parex SS26 είναι σχεδιασμένα για όλες τις μικρές μεταβάσεις του καλοκαιριού
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.