Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει έναν Ολιβέιρα σε άμυνα και κέντρο»

Κετσετζόγλου: «Η ΑΕΚ θέλει έναν Ολιβέιρα σε άμυνα και κέντρο»

Ο Κώστας Κετσετζόγλου μίλησε για την προσφορά του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ και τόνισε πως χρειάζονται δύο παίκτες τέτοιου επιπέδου και στις άλλες δύο γραμμές.

53453
Ο Κώστας Κετσετζόγλου δήλωσε εντυπωσιασμένος από την παρουσία του Νέλσον Ολιβέιρα στην ΑΕΚ και τόνισε πως η ομάδα θα χρειαζόταν έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου στην άμυνα και τη μεσαία γραμμή της.

«Ο Ολιβέιρα ανεβαίνει σε κάθε παιχνίδι. Ακόμη και απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν πολύ καλός. Είναι πολύ δυνατός και είναι πολύ δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Η ΑΕΚ θέλει έναν Ολιβέιρα στην άμυνα και έναν στη μεσαία γραμμή», τόνισε στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το πρόβλημα είναι πως η ΑΕΚ νεκρώνει κάποιες στιγμές στα παιχνίδια. Όταν δέχεται γκολ αντιδρά καλά, αλλά σε κάποια διαστήματα σαν να κολλάει. Η ομάδα βγάζει ένα φοβερό πρόβλημα αυτοπεποίθησης και εμπιστοσύνης μεταξύ των παικτών μέσα στο παιχνίδι», πρόσθεσε.

Όσο για το ματς με τον Παναθηναϊκό, τόνισε πως «… βλέπω απίθανο να επιστρέψει ο Βράνιες, γιατί δεν θα είναι καλό μήνυμα για τα αποδυτήρια να αρθεί τόσο γρήγορα η τιμωρία του. Δεν αποκλείεται να δούμε τον Σβάρνα στην άμυνα και σε αυτή την περίπτωση να δούμε τριάδα στην άμυνα με τον Μπακάκη».


Κλείσιμο


Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης