Συγκλόνισαν παίκτες και οπαδοί της Ναντ: Τραγούδησαν για τη μέρα γενεθλίων του αδικοχαμένου Σαλά

Συγκλόνισαν παίκτες και οπαδοί της Ναντ: Τραγούδησαν για τη μέρα γενεθλίων του αδικοχαμένου Σαλά

Παίκτες και οπαδοί της Ναντ δεν ξεχνούν τον Εμιλιάνο Σάλα τραγουδώντας στη μνήμη του ανήμερα των γενεθλίων του, εχθές το βράδυ μετά το 8-0 επί της Paris FC

000_1LV7F9
Ο Εμιλιάνο Σάλα δεν θα σβήσει ποτέ από τη θύμηση των φίλων της Ναντ...

Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής θα έκλεινε εχθές τα 29 του χρόνια και οι άνθρωποι των «καναρινιών» τίμησαν τη μνήμη του με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Συγκεκριμένα, το βράδυ μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Paris FC και την νίκη 8-0, τη μεγαλύτερη στην ιστορία της ομάδας, οι ποδοσφαιριστές μαζεύτηκαν κοντά στην κερκίδα των οργανωμένων οπαδών και τίμησαν τη μνήμη του άτυχου συμπαίκτη τους τραγουδώντας για αυτόν με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του.

Υπενθυμίζεται πως ο νεαρός επιθετικός έχασε τη ζωή του στις 21 Ιανουαρίου του 2019 μετά από πτώση του αεροπλάνου στα βρετανικά νερά που μετέφερε τον Αργεντινό επιθετικό από τη Ναντ στη Βρετανία για να ενσωματωθεί στην ομάδα της Κάρντιφ που αγωνιζόταν στην Premier League. Έπειτα από πολλές ημέρες όπου οι Αρχές έψαχναν τα συντρίμμια βρήκαν τελικά το πτώμα του νεαρού Σάλα στις 4 Φεβρουαρίου όταν και ανασύρθηκε στην επιφάνεια και ταυτοποιήθηκε.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης