Επεισόδια στον Ηλεκτρικό πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν

Επεισόδια στον Ηλεκτρικό πριν την έναρξη του αγώνα Ολυμπιακός-Μπάγερν

Συμπλοκές μεταξύ οπαδών των δύο ομάδων προέκυψαν στο σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά περίπου δύο ώρες πριν την έναρξη του αγώνα για το Champions League

hsap_peiraia
Η παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης απέτρεψε τα χειρότερα στον σταθμό του Ηλεκτρικού στον Πειραιά, όπου αποβιβάστηκαν περίπου 300 (από τους συνολικά 1600) οπαδοί της Μπάγερν τους οποίους περίμεναν σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ περίμεναν οπαδοί του Ολυμπιακού.

Το περιστατικό συνέβη περίπου δύο ώρες πριν από την σέντρα στην αναμέτρηση Ολυμπιακός-Μπάγερν, ενώ νωρίς το απόγευμα είχαμε την εισβολή κουκουλοφόρων στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη όπου διεξαγόταν η αναμέτρηση των ομάδων Κ19 των δύο συλλόγων για το Youth League της UEFA, την οποία καταδίκασε η ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Ε
πεισόδια και στα Πετράλωνα

Εν τω μεταξύ, στο μεσοδιάστημα μεταξύ των γεγονότων σε Ρέντη και σταθμό ΗΣΑΠ Φαλήρου είχε προηγηθεί ένταση και στα Πετράλωνα.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, ομάδα οπαδών πλησίασε τον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού, όπου υπήρχε συγκεντρωμένο πλήθος με αποτέλεσμα να υπάρξουν συμπλοκές και υλικές φθορές!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης