Φυλακίστηκαν δύο άτομα για διαρροή φωτογραφιών του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα

Φυλακίστηκαν δύο άτομα για διαρροή φωτογραφιών του αδικοχαμένου Εμιλιάνο Σάλα

Καταδικάστηκαν τα δύο άτομα που είχαν συλληφθεί από τις αγγλικές Αρχές επειδή είχαν διαρρεύσει στο διαδίκτυο φωτογραφίες με το πτώμα του Εμιλιάνο Σάλα

SALA
Στη σύλληψη δυο ατόμων προχώρησε η αστυνομία στη Μεγάλη Βρετανία, μιας και είχαν διαρρεύσει στο Instagram φωτογραφίες με το πτώμα του Εμιλιάνο Σάλα. Η 49χρονη, Σέρι Μπρέι, ιδιοκτήτρια εταιρείας που εμπορεύεται συστήματα ασφαλείας και ο 62χρονος υπάλληλός της, Κρίστοφερ Άσφορντ, ευθύνονται για τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή από το νεκροτομείο. Θυμίζουμε, πως ο Σάλα βρισκόταν στο αεροσκάφος που τον μετέφερε στις 21 Ιανουαρίου στην Αγγλία και το οποίο δεν έφτασε ποτέ...

Η αδερφή του Σάλα ήταν το πρώτο μέλος της οικογένειας που εντόπισε της φωτοφραφίες στο διαδίκτυο και ειδοποίησε τον αδερφό της, Ντάριο, αλλά και τον ατζέντη που εκπροσωπούσε τον Εμιλιάνο. 

«Είναι δύσκολο για εμένα να ξεπεράσω αυτό που είδα στις εικόνες ενώ το χειρότερο ήταν ότι κάποιοι στα σχόλια έκαναν αστεία εις βάρους του νεκρού αδελφού μου. Ευτυχώς η μητέρα μου δεν είδε τίποτα» δήλωσε η αδερφή του Σάλα.

Οι δύο συλληφθέντες καταδικάστηκαν σε 14 και 5 μήνες φυλάκιση αντίστοιχα, χωρίς αναστολή, και πέρασαν σήμερα την πύλη των φυλακών του Σουίντον.   



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης