Μύκονος: Ο Φορτούνης και τα φιλέτα του Salt Bae

Μύκονος: Ο Φορτούνης και τα φιλέτα του Salt Bae

Στο εστιατόριο του εκκεντρικού Τούρκου σεφ Nousret γνωστού ως Salt Bae

nurset_ar
Το αδιαχώρητο γίνεται στο εστιατόριο του εκκεντρικού Τούρκου σεφ Nousret γνωστού ως Salt Bae στη Μύκονο από την πρώτη κιόλας μέρα που άνοιξε, συγκεκριμένα την Παρασκευή.

Χωρίς διαφήμιση παρά μόνο τις αναρτήσεις του Τούρκου στο Instagram του με τους 22,5 εκατομμύρια ακόλουθους, οι υπεύθυνοι του εστιατορίου δεν σταμάτησαν να σηκώνουν τηλέφωνα και να σημειώνουν κρατήσεις.

Ανάμεσα στους εκατοντάδες πελάτες, στην πλειονότητα τους ξένοι τουρίστες που έσπευσαν να δοκιμάσουν την περίφημη Golden Tomahawk των 500 ευρω η κάμερα από το κινητό του Nousret ( αρέσκεται στο να βιντεοσκοπεί τους πελάτες του και να τους «ανεβάζει» στο προφίλ του στο Instagram) εντόπισε και τον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, Κώστα Φορτούνη που βρίσκεται στη Μύκονο στο πλαίσια ειδικής προετοιμασίας στο κομμάτι της ενδυνάμωσης και αντοχής υπό τις οδηγίες κορυφαίου προπονητή.

Στη Μύκονο βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς από τον Ολυμπιακό Γάλλος Βαλμπενουα για λίγες μέρες χαλάρωσης πριν ξεκινήσει η προετοιμασία ενόψει των προκριματικών του Champions League.

foe2
fors
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης