NBA, Μπλέιζερς-Ουόριορς 99-110: Μια «ανάσα» από τους τελικούς οι πρωταθλητές!

NBA, Μπλέιζερς-Ουόριορς 99-110: Μια «ανάσα» από τους τελικούς οι πρωταθλητές!

Με τον Ντρέιμοντ Γκριν να είναι εξαιρετικός πετυχαίνοντας triple double και τον Κάρι ασταμάτητο με 36 πόντους, οι Ουόριορς πέρασαν και από τον Πόρτλαντ επικρατώντας των Μπλέιζερς με 110-99 και έκαναν το 3-0 στους τελικούς της Δύσης.

d65hapzu8aakt0g
Σε υγιεινό περίπατο έχουν μετατρέψει του τελικούς της Δύσης οι Ουόριορς. Οι πρωταθλητές πέρασαν και από τον Πόρτλαντ επικρατώντας των Μπλέιζερς με 110-99, έκαναν το 3-0 στην σειρά και θέλουν ακόμα μία νίκη για την πρόκριση στον τελικό του NBA, δείχνοντας έτοιμοι να το πετύχουν και με... σκούπα. Από την άλλη οι Μπλέιζερς όπως και στο δεύτερο αγώνα της σειράς, ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, αλλά στο τέλος το άγχος τους κυρίευσε χάνοντας ουσιαστικά την ευκαιρία να μπουν στο παιχνίδι της πρόκρισης, μιας και πλέον ελπίζουν σε ένα... θαύμα.

Ο αγώνας ήταν μια παράσταση δύο παικτών των φιλοξενουμένων. Αρχικά του Ντρέιμοντ Γκριν που ήταν απολαυστικός πετυχαίνοντας triple double και μετά του Στεφ Κάρι που μόλις ξεκίνησε να σκοράρει κανείς δεν μπορούσε να τον σταματήσει. Όπως αναφέραμε οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όπου κατάφεραν να προηγηθούν και με 18 πόντους και να πάνε στα αποδυτήρια με συν 13, έχοντας στο διάστημα αυτό σε πολλή καλή ημέρα τον Λέοναρντ που συνολικά έφτασε τους 16 πόντους.

Στο δεύτερο ημίχρονο όμως οι πρωταθλητές παρότι και σήμερα έπαιζαν χωρίς τον Ντουράντ πίεσαν στην άμυνα, έβαλαν σημαντικά σουτ και στο τέλος πανηγύρισαν μια σχετικά εύκολη νίκη. Πρώτος σκόρερ για ακόμα μία φορά για τους Ουόριορς ήταν ο Κάρι που έφτασε τους 36 πόντους, με τον Γκριν όμως να είναι εντυπωσιακός έχοντας 20 πόντους, κατεβάζοντας 13 ριμπάουντ, δίνοντας 12 ασίστ (triple double), αλλά και κάνοντας και 4 κλεψίματα. Επίσης 19 είχε ο Τόμπσον που έκανε και το καθοριστικό κόψιμο στον ΜακΚόλουμ την στιγμή που οι Μπλέιζερς πίεζαν.

Για τους ηττημένους ο ΜακΚόλουμ είχε 23, ο Λέοναρντ 16, ενώ ο Λίλαρντ ναι μεν είχε 19, αλλά πραγματικά ήταν το λιγότερο κάκιστος. Ο ηγέτης των Μπλέιζερς συνέχισε τις τραγικές του εμφανίσεις στους τελικούς και μάλιστα είχε ίδια λάθη (5) με εύστοχα σουτ (5/18) και με τέτοιον Λίλαρντ δεν γινόταν οι γηπεδούχοι να ήλπιζαν σε νίκη απέναντι στην καλύτερη ομάδα των τελευταίων ετών.
Golden State Warriors vs Portland Trail Blazers Full Game Highlights | Game 3 | 2019 WCF

Κλείσιμο
blazers_34
warriors_27


Πηγή: 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης