Αναλυτικά όσα είπε:
«Είναι δύσκολες συνθήκες να συνεχίσουμε σε αυτό το παιχνίδι. Θέλαμε και οι δύο να παίξουμε, αλλά όταν μπαίνεις στα αποδυτήρια δύο φορές και βγαίνεις είναι πολύ δύσκολο. Παίξαμε καλύτερα, βάλαμε ένα γκολ, χάσαμε ευκαιρίες, δείξαμε την ανωτερότητά μας».
Για το αν τον στεναχωρεί που δεν τελείωσε ένα τέτοιο παιχνίδι: «Γι' αυτό είναι τα ντέρμπι για να τα ευχαριστιέται ο κόσμος και πιο πολύ οι παίκτες. Αυτά είναι τα παιχνίδια που θέλει να παίζει ο κάθε ποδοσφαιριστής. Είμαστε λυπημένοι, θέλαμε να παίξουμε και να τελειώσει το παιχνίδι, δεν γίνεται...»
Για το γεγονός πως την Δευτέρα θα βρεθεί με τον Κουρμπέλη στην Εθνική: «Είναι τραγικό. Δεν μπορώ να το εξηγήσω, να μπαίνουν μέσα στο γήπεδο να κυνηγάνε τους παίκτες μας, τους παράγοντές μας... Δεν έχω λόγια».
Για το αν μίλησαν με τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού: «Ειδικά μετά το γκολ που βάλαμε, μπήκαν μέσα οι οπαδοί δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε το παιχνίδι, πήγαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού να τους ηρεμήσουν αλλά δε γινόταν».
Ο Νίκος Σταθόπουλος, Πρόεδρος της BC Partners, βασικού μετόχου του Ομίλου Alphabet Education στον οποίον ανήκουν το Keele University Greece, το Μητροπολιτικό Κολλέγιο και η ΑΚΜΗ, μίλησε στο 11ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, τονίζοντας ότι επιθυμούν να προσφέρουν σε κάθε φοιτητή βιώσιμες, μεταβιβάσιμες δεξιότητες για να εξελιχθεί σε έναν κόσμο που αλλάζει συνεχώς.
Η ιστορική πόλη των Δελφών βρέθηκε ξανά στο επίκεντρο ενός διαλόγου που ξεπερνά τα όρια μιας διοργάνωσης και αγγίζει τις μεγάλες προκλήσεις της εποχής μας, συγκεντρώνοντας κορυφαίες προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, πολιτικό και ακαδημαϊκό χώρο.
Η επιτυχία με την πρώτη προσπάθεια έχει γίνει το ιερό δισκοπότηρο της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, καθώς προστατεύει το ζευγάρι από την οικονομική ασφυξία.