Ηχητικό ντοκουμέντο: Τα τελευταία λόγια του Εμιλιάνο Σάλα πριν χαθεί το αεροπλάνο

Ηχητικό ντοκουμέντο: Τα τελευταία λόγια του Εμιλιάνο Σάλα πριν χαθεί το αεροπλάνο

Με τις έρευνες να έχουν αποβεί άκαρπες, ακούστε το ηχητικό μήνυμα που έστειλε ο Αργεντινός επιθετικός στους φίλους του ενώ ταξίδευε από τη Ναντ προς το Κάρντιφ όπου θα συνέχιζε την καριέρα του, λίγο πριν χαθούν τα ίχνη του αεροπλάνου

Sal
Παρά την τεράστια επιχείρηση διάσωσης που έχει στηθεί από το βράδυ της Τρίτης, μέχρι στιγμής δεν έχουν βρεθεί ίχνη από το μικρό αεροπλάνο που μετέφερε τον πιλότο και τον Αργεντινό επιθετικό στην πρωτεύουσα της Ουαλίας.

Ο Σάλα είναι η πιο δαπανηρή μεταγραφή στην ιστορία της Κάρντιφ, η οποία έδωσε 17 εκατ. ευρώ στη Ναντ για τον Αργεντινό προκειμένου να τη βοηθήσει να μείνει στην κατηγορία.

Ο Σάλα είχε ταξιδέψει στη γαλλική πόλη για να πάρει τα πράγματα του και να αποχαιρετίσει τους συμπαίκτες του και προκειμένου να επιστρέψει έγκαιρα για να ξεκινήσει προπονήσεις οι εκπρόσωποί του, του έκλεισαν ιδιωτικό αεροπλάνο για να αποφύγει την ταλαιπωρία των εμπορικών πτήσεων και των ανταποκρίσεων.

Οι καιρικές συνθήκες το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν καλές και προφανώς ο Σάλα δεν αισθανόταν ιδιαίτερα άνετα κάτι που αποδεικνύεται κι από το ηχητικό μήνυμα που έστειλε μέσα ομαδικής συνομιλίας στους φίλους του, στους οποίους αναφέρει ότι φοβάται!

Ακούστε το ηχητικό ντοκουμέντο:
Κλείσιμο

Στο μήνυμα του ο Σάλα λέει:  «Γεια σας αδέρφια, τι κάνετε τρελοί; Είμαι... πεθαμένος. Ήμουν στη Νάντη και έκανα ένα σωρό πράγματα. Δεν τελείωναν ποτέ. Τώρα είμαι σε ένα αεροσκάφος που μοιάζει να καταρρέει και ταξιδεύω στο Κάρντιφ. Αύριο το απόγευμα θα ξεκινήσω προπόνηση με τη νέα μου ομάδα. Θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα. Αν σε 1,5 ώρα δεν έχετε νέα μου... Δεν ξέρω αν στείλουν κανέναν να με βρει, γιατί δεν θα μπορούν να με βρουν. Πόσο φοβάμαι!".

Τραγική φιγούρα ο πατέρας του Αργεντινού επιθετικού, Οράσιο ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του είπε βουρκωμένος:

«Μίλησα μαζί του την Κυριακή... Ήταν τόσο χαρούμενος που θα πήγαινε εκεί σ' ένα πιο μεγάλο κλαμπ. Έπαιζε καλά και μετά ήρθαν αυτά τα νέα. Δεν ξέρω τι να πω, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω..."
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης