Superleague: Με 4-0 «καθάρισε» η ΑΕΚ τον Άρη, συνεχίζει στην κορυφή ο Ατρόμητος - Όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Superleague: Με 4-0 «καθάρισε» η ΑΕΚ τον Άρη, συνεχίζει στην κορυφή ο Ατρόμητος - Όλα τα γκολ του Σαββατοκύριακου

Πόνσε και Μπογέ οι μεγάλοι πρωταγωνιστές για την «Ένωση» - Άντεξε ο Ατρόμητος στη Νέα Σμύρνη - Στις καθυστερήσεις έχασε το τρίτο σερί «τρίποντο» ο Παναιτωλικός

aej-aers1
Η άνετη επικράτηση της ΑΕΚ με 4-0 επί του Άρη στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ ήταν το αποτέλεσμα που ξεχώρισε στα μέχρι στιγμής παιχνίδια της 8ης αγωνιστικής της Superleague.

Η Ένωση με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Πόνσε και Μπογέ που πέτυχαν τρία γκόλ επικράτησε άνετα των κιτρινόμαυρων της Θεσσαλονίκης και βρέθηκε έτσι στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ 4-0 | ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ


Ο Ατρόμητος παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας καθώς άντεξε και στη Νέα Σμύρνη «δραπετεύοντας» με ισοπαλία 2-2 χάρη στο αυτογκόλ του Μπανανά στο 94΄.



Ο Παναιτωλικός έχασε στις καθυστερήσεις το τρίτο συνεχόμενο «τρίποντο» αφού ο Αστέρας με γκολ του Καλτσά έφυγε με βαθμό (1-1) από το Αγρίνιο.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ | HIGHLIGHTS 1-1 | 28/10/2018 | ΕΡΤ


Κλείσιμο
Η Λαμία είδε τους Βοιωτούς να κάνουν come back από το 2-0, αλλά οι Φθιωτοί «απάντησαν» με τον Αντέτζο και επικράτησαν 3-2, παίρνοντας κι άλλη βαθμολογική ανάσα.

ΛΑΜΙΑ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ | HIGHLIGHTS 3-2 | 27/10/2018 | ΕΡΤ


Ο ΟΦΗ έμεινε όρθιος στη Λάρισα καθώς σε μια αναμέτρηση που αναμενόμενα κυριάρχησαν οι σκληρές μονομαχίες και οι εντάσεις, οι Κρητικοί πήραν τον βαθμό από την ΑΕΛ (0-0) και έδωσαν συνέχεια στη νίκη επί του Ολυμπιακού.

8η ΑΕΛ-ΟΦΗ 0-0 2018-19 Στιγμιότυπα


Η 8η αγωνιστική ολοκληρώνεται σήμερα με τρεις αγώνες ανάμεσα στους οποίους ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός (21:30, Novasports1).

Στη Θεσσαλονίκη ταξίδεψε κανονικά και ο Αντονί Μουνιέ, μία είδηση-έκπληξη για τον Παναθηναϊκό, καθώς ο Γάλλος άσος επρόκειτο να είναι στην αποστολή για το επόμενο ντέρμπι του «τριφυλλιού» με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά η αποστολή των πράσινων: Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Οικονόμου, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Πούγγουρας, Γιόχανσον, Ινσούα, Κουλιμπαλί, Χατζηθεοδωρίδης, Στάικος, Τζανδάρης, Δώνης, Κάτσε, Μουνιέ, Μπουζούκης, Χατζηγιοβάνης, Εμμανουηλίδης, Βέργος, Καμπετσής, Μακέντα.

Εκπλήξεις επεφύλαξε και ο Ραζβάν Λουτσέσκου στην ανακοίνωση της αποστολής για το ντέρμπι, καθώς εκτός επιλογών έμειναν οι Γέβγκεν Χατσερίντι και Νίκος Καρέλης.

Ειδικότερα, στην περίπτωση του Ουκρανού αμυντικού, αυτή η απόφαση προκαλεί μεγάλη εντύπωση, αφού ναι μεν δεν υπολογίζεται ιδιαίτερα από τον Ρουμάνο, αλλά στην αποστολή δεν υπάρχει άλλος «καθαρός» σέντερ μπακ, με την τρίτη επιλογή να αποτελεί – πιθανότατα – ο Τόσκα.

Εκτός από τους δύο, έμειναν και οι Κίτσιου, Μαλεζάς, αλλά και ο Μαουρίσιο που είναι τραυματίας, ενώ κανονικά συμπεριλήφθηκε ο Βιεϊρίνια.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Ρέι, Πασχαλάκης, Μάτος, Τόσκα, Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Κρέσπο, Βέρνμπλουμ, Σάκχοφ, Κάνιας, Ελ Καντουρί, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ουάρντα, Ζαμπά, Ακπόμ και Πρίγιοβιτς.

Στους άλλους δύο αγώνες που ρίχνουν αυλαία στην αγωνιστική δράση ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γ. Καραϊσκάκης» (19:30 Novasports2) τον ουραγό Απόλλωνα Σμύρνης ενώ μισή ώρα νωρίτερα θα ξεκινήσει ο αγώνας της Ξάνθης κόντρα στον ΠΑΣ Γιάνινα στα Πηγάδια (19:00, ΕΡΤ1).

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους και ο Πέδρο Μαρτίνς απέκλεισε από την αποστολή τους Γιάγια Τουρέ, Κώστα Τσιμίκα και Γιασίν Μεριά. ξυπακούεται ότι εκτός είναι οι τραυματίες, Γκερέρο και Χασάν, άρα ο μοναδικός επιθετικός της ομάδας θα είναι ο Μάνος.

Αναλυτικά οι ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο Πέδρο Μαρτίνς:
Χουτεσιώτης, Γιαννιώτης, Ζοζέ Σα, Ελαμπντελαουί, Κούτρης, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τοροσίδης, Σισέ, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Νάτχο, Φορτούνης, Φετφατζίδης, Χριστοδουλόπουλος, Γκιλιέρμε, Ναουέλ, Ποντένσε και Μάνος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης