Η FIFA ανακοίνωσε τον Φούσεκ ως «Υπερσύμβουλο της ΕΠΟ»

Fusek

H Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα τον διορισμό του 55χρονου Τσέχου Πετρ Φούσεκ στη ΕΠΟ με καθήκοντα τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσής της για τους επόμενους 12 μήνες

Καθήκοντα «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ ανέλαβε επίσημα ο Πετρ Φούσεκ, με τη διεθνή ομοσπονδία να ανακοινώνει την τοποθέτησή του.

Ο 55χρονος Τσέχος παράγοντας, που στο παρελθόν υπήρξε γενικός γραμματέας της τσέχικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σάλας είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για την οργάνωση της ΕΠΟ κααι της βελτίωσης της εσωτερικής δομής της ελληνικής ομοσπονδίας, με θητεία τουλάχιστον 12 μηνών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις, τόσο στην UEFA, όσο και στη FIFA, στις οποίες θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν της εποπτείας του.
Πηγή:www.gazzetta.gr

Το όνειρο για παρουσία στο EURO 2019 φαντάζει ακόμη πιο δύσκολο να γίνει πραγματικότητα για την εθνική Ελπίδων. Παρά τις ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο, γνώρισε την ήττα με 1-0 από την Αυστρία στην Τούμπα κάνοντας... Γολγοθά την ρεβάνς της Τρίτης.

6538b75e-calathes_pao_efes_panigiriko-625x375

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δοκιμάζεται στην έδρα της Εφές (16/11, 19:30) και το Eurohoops ανατρέχει στο παρελθόν των αναμετρήσεων των “πράσινων” με τις τουρκικές ομάδες, που βγάζει νικητή με… νταμπλ σκορ το “τριφύλλι”!