Η FIFA ανακοίνωσε τον Φούσεκ ως «Υπερσύμβουλο της ΕΠΟ»

Fusek

H Διεθνής Ομοσπονδία ανακοίνωσε επίσημα τον διορισμό του 55χρονου Τσέχου Πετρ Φούσεκ στη ΕΠΟ με καθήκοντα τη βελτίωση της εσωτερικής δομής και οργάνωσής της για τους επόμενους 12 μήνες

Καθήκοντα «υπερσυμβούλου» στην ΕΠΟ ανέλαβε επίσημα ο Πετρ Φούσεκ, με τη διεθνή ομοσπονδία να ανακοινώνει την τοποθέτησή του.

Ο 55χρονος Τσέχος παράγοντας, που στο παρελθόν υπήρξε γενικός γραμματέας της τσέχικης ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας ποδοσφαίρου σάλας είναι ο «εκλεκτός» της FIFA για την οργάνωση της ΕΠΟ κααι της βελτίωσης της εσωτερικής δομής της ελληνικής ομοσπονδίας, με θητεία τουλάχιστον 12 μηνών.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «Η βοήθεια του προέδρου, του γενικού γραμματέα και του γενικού μάνατζμεντ της ΕΠΟ, ώστε να διασφαλίσει την καλύτερη οργανωτική και εκτελεστική εξουσία μέσα στην ομοσπονδία, προσφέροντας αρωγή με κατευθυντήριες οδηγίες, υποστηρίζοντας την καθημερινή λήψη αποφάσεων και οργανώνοντας τις καθημερινές λειτουργίες με σκοπό να υπάρξει ξεκάθαρη βελτίωση για πολύ συγκεκριμένα ζητήματα, μέσα σε ορισμένο χρόνο».

Ο Πετρ Φούσεκ θα παραδίδει μηνιαίες εκθέσεις, τόσο στην UEFA, όσο και στη FIFA, στις οποίες θα περιγράφει λεπτομερώς τις παρεμβάσεις του, αλλά και την πρόοδο που συντελείται στα θέματα που τελούν της εποπτείας του.
Πηγή:www.gazzetta.gr

kypello_main

Ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής του 44ου τελικού κόντρα στον εξαιρετικό ΠΑΟΚ που διεξήχθη στο κλειστό «Δύο Αοράκια» κατακτώντας το τρόπαιο για 19η φορά στην ιστορία ενώ έφτασε στις... 24 σερί χρονιές έχοντας κάποιον τίτλο στο παλμαρέ του!

mpasket_main1

ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός βρίσκονται ξανά αντιμέτωποι σε τελικό Κυπέλλου μετά από 37 χρόνια - Οι πράσινοι προηγήθηκαν με 4-23 στην Α' περίοδο, 36-46 στο ημίχρονο, όμως ο ΠΑΟΚ επιστρέψει και είχαμε φινάλε θρίλερ , με την εμπειρία του ΠΑΟ όμως να αποδεικνύεται καθοριστική στο φινάλε

4719245

Η ΑΕΛ δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε τρίποντο την αγωνιστική κυριαρχία της - Οι «βυσσινί» προηγήθηκαν με τον Νούνιτς (είχε και δοκάρι), έχασαν πολλές ευκαιρίες για τη νίκη, όμως το γκολ του Αλμέιδα... έσωσε τον βαθμό για την Ξάνθη!

O Μάικ Κόνλεϊ βρίσκεται στη Σάρλοτ για το All Star Game και το Eurohoops τον συνάντησε και μίλησε μαζί του αποκλειστικά για τον Νικ Καλάθη- παλιό του συμπαίκτη φυσικά- τον Λούκα Ντόντσιτς και το ευρωπαϊκό μπάσκετ (και τον Ολυμπιακό μαζί) το οποίο παρακολουθεί αρκετά στενά λόγω παλιών συμπαικτών και… Μαρκ Γκασόλ.

girona_2

Με φοβερή ανατροπή μέσα στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, η Χιρόνα έριξε στα σχοινιά τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2), αφήνοντας τους Μερένγκες εννιά βαθμούς μακριά από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα! - Δείτε σε βίντεο τα γκολ