Stay charged with Under Armour!

Stay charged with Under Armour!

Η αμερικάνικη εταιρία Under Armour δεν είναι μια απλή αθλητική εταιρία! Είναι περισσότερο ένα εργαστήριο επεξεργασίας τεχνολογίας υλικών.  Τι σημαίνει αυτό;

ua-lighthouse-10
Η αμερικάνικη εταιρία Under Armour δεν είναι μια απλή αθλητική εταιρία! Είναι περισσότερο ένα εργαστήριο επεξεργασίας τεχνολογίας υλικών.
Τι σημαίνει αυτό;

Με τα 20 χρόνια παρουσίας στον χώρο, έχει καταφέρει να αλλάξει το status του αθλητικού apparel και footwear, έχοντας ανακαλύψει τεχνολογίες που συμβάλλουν στο να γίνει η εκγύμναση αλλά και η καθημερινότητα μας πολύ πιο εύκολη!

Η Under Armour αναγνωρίζει τις δύσκολες, για όσους γυμνάζονται, συνθήκες και εξαλείφει την επίδραση τους. Κατασκευάζει ρούχα εξειδικευμένα για ζέστη, για κρύο, για βροχή, για αέρα. Ρούχα ειδικά για υποστήριξη, για επιστροφή ενέργειας, για αύξηση της αντοχής και της άνεσης, που εμπεριέχουν δεκάδες τεχνολογίες που δεν υπήρχαν στο παρελθόν!

Όλα όμως ξεκίνησαν με την ανακάλυψη του Charged Cotton.
Charged-Cotton
Κλείσιμο

Το Charged Cotton είναι το επεξεργασμένο βαμβάκι που χρησιμοποιεί η Under Armour, αντί για το συμβατικό βαμβάκι που χρησιμοποιούν όλες οι υπόλοιπες αθλητικές εταιρίες. Το Charged Cotton εμπεριέχει ένα συστατικό το οποίο αυξάνει την απόδοση και την αντοχή, καθιστώντας το έτσι ως το πρώτο performance βαμβάκι ever!
Οι ιδιότητες του, οι οποίες παρέχουν άνεση και αυξάνουν τις επιδόσεις συνοψίζονται στις εξής:

• Το μίγμα του περιέχει 5% ελαστάν για stretch και flex, για άνεση στην κίνηση.

• Έχει προηγμένες ιδιότητες αποστράγγισης για έως και 5 φορές πιο γρήγορη απομάκρυνση του ιδρώτα από το κοινό βαμβάκι.

• Συμβάλλει στην μείωση των ερεθισμών στο δέρμα.

Με την Under Armour, οι παίκτες του φετινού Survivor κάνουν καθημερινό αγώνα να ανταπεξέλθουν στη συσσωρευμένη κούραση από τα αγωνίσματα και τις εναλλασσόμενες καιρικές συνθήκες. Μυστικοί τους σύμμαχοι στον αγώνα τους αυτό, είναι όλες οι τεχνολογίες που προαναφέραμε και φυσικά το μοναδικό Charged Cotton.

0C8A2647

Η κορυφαία εταιρεία που τείνει να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε το athletic style, δε σταματάει να παρατηρεί και να συλλέγει τις ανάγκες όλων όσων αθλούνται και αγωνίζονται μέσα και έξω από στίβους δράσης, και να σχεδιάζει για αυτούς τα πιο εξελιγμένα και αξιόπιστα ρούχα στην αγορά!
So stay charged and win the game with Under Armour!

Ακολούθησε την Under Armour σε Facebook & Instagram για να είσαι ενημερωμένος για το μέλλον στον αθλητικό εξοπλισμό!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης