NBA: Μένει ελεύθερος από τους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς

NBA: Μένει ελεύθερος από τους Κλίπερς ο Τεόντοσιτς

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει από τους Κλίπερς ο Μίλος Τεόντοσιτς, καθώς ο Σέρβος γκαρντ δεν είναι στα πλάνα της ομάδας του Λος Άντζελες

Μιλοσ
Μόλις έναν χρόνο αναμένεται να κρατήσει η συνεργασία των Κλίπερς με τον Μίλος Τεόντοσιτς. Σύμφωνα με το «Sportando», η ομάδα του Λος Άντζελες αναμένεται να λύσει το συμβόλαιο του Σέρβου γκαρντ, καθώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ντοκ Ρίβερς.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού έχει έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο, αξίας 6,3 εκατ. δολαρίων, με τους Κλίπερς να έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση της σχετικής οψιόν έως τις 24 Ιουνίου. Ωστόσο, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί με την ομάδα του Λος Άντζελες να αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του και να του καταβάλει το ποσό των 2,1 εκατ. δολαρίων.

Την αποχώρηση του Μίλος Τεόντοσιτς από το LA περιμένουν στη… γωνία αρκετές ομάδες της Ευρώπης, ωστόσο δεν αποκλείεται ο Σέρβος να παραμείνει στο ΝΒΑ, εφόσον τον ικανοποιεί κάποια πρόταση που θα δεχθεί.

Πάντως, η ρούκι χρονιά του 31χρονου γκαρντ στον «μαγικό κόσμο» δεν ήταν και η καλύτερη δυνατή, καθώς έχασε 37 παιχνίδια συνολικά, λόγω ενός προβλήματος στο πόδι. Σ’ αυτά που αγωνίστηκε, είχε κατά μέσο όρο 9,5 πόντους, 4,6 ασίστ και 2,8 ριμπάουντ.
Πηγή:www.sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης