Σπανούλης: «Συλλυπητήρια για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου»
Ο Βασίλης Σπανούλης μετά το τέλος του 3ου τελικού δε θέλησε να μιλήσει για το μπάσκετ και εξέφρασε τη λύπη του για τον θάνατο του Παύλου Γιαννακόπουλου
Ο αρχηγός του Ολυμπιακού δεν είχε όρεξη για μπασκετικές ερωτήσεις θέλοντας να αναφερθεί μόνο στον θάνατο του Παύλυ Γιαννακόπουλου.
Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε «Δεν θέλω να μιλήσω για μπάσκετ. Θέλω μόνο να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για τον χαμό του κυρίου Παύλου Γιαννακόπουλου, ενός από τους μεγαλύτερους πάραγοντες στην ιστορία του ελληνικού αθλητισμού».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.