Σέλτικς - Μπακς 112-96

Σέλτικς - Μπακς 112-96

Οι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο ηττήθηκαν από τους Σέλτικς με 112-96 κι έτσι η ομάδα της Βοστώνης είναι στην επόμενη φάση των playoffs, όπου και θα αντιμετωπίσει τους Σίξερς.

Σέλτικς - Μπακς 112-96
Ό,τι είχαν οι Μπακς το έδωσαν για το 3-3 κόντρα στους Σέλτικς. Στο τελευταίο ματς της σειράς, η ομάδα της Βοστώνης ήταν πιο έτοιμη και πήρε τη νίκη με 112-96 κάνοντας το 4-3.
Ετσι, το Μιλγουόκι κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση των playoffs - εκεί όπου οι Κέλτες θα παίξουν με τους Σίξερς για τον ημιτελικό της Ανατολής.

Ο «Greek Freak» δεν ήταν σε καλή βραδιά έχοντας σε 42 λεπτά 22 πόντους με 7/17 δίποντα, 1/4 τρίποντα και 7/7 βολές. Παράλληλα, είχε 9 ριμπάουντ, 5 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 μπλοκ.

Από την άλλη, ο Μίντλετον σημείωσε 32 πόντους κι ο Μπλέντσο 23.

Για τους νικητές, ο Ροζίερ είχε 26 πόντους, όσους κι ο Χόρφορντ ενώ ο Τέιτουμ συμπλήρωσε άλλους 20.

Πηγή: www.gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης