Ο Μανωλάς με «χρυσή» κεφαλιά απέκλεισε την Μπάρτσα!

Ο Μανωλάς με «χρυσή» κεφαλιά απέκλεισε την Μπάρτσα!

Ρόμα-Μπαρτσελόνα 3-0 - Ανατροπή έπος για τους Ρωμαίους που είχαν χάσει 4-1 στη Βαρκελώνη, αλλά με το γκολ του Μανωλά στο 82' πήραν στα ημιτελικά του Champions League

roma_mesa
Κι οι δύο (Μάντσεστερ Σίτι, Ρόμα) αναζητούσαν μια ανατροπή μετά από ήττες με τρία γκολ διαφορά (από Λίβπερουλ και Μπαρτσελόνα αντίστοιχα)... Κι οι δύο ξεκίνησαν με γρήγορο γκολ (στο 2' ο Ζέσους το 1-0 για την Σίτι, στο 6' ο Τζέκο το 1-0 για την Ρόμα), αλλά τελικά ιστορία γράφτηκε στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

Εκεί όπου οι "τζιαλορόσι" έλιωσαν κυριολεκτικά τους "μπλαουγκράνα" κι ο Κώστας Μανωλάς με φοβερή κεφαλιά στο 82' κέρασε φαρμάκι τον  Ερνέστο Βαλβέρδε διαμορφώνοντας το τελικό 3-0 με το οποίο  η Ρόμα επέστρεψε σε ημιτελική φάση του Champions League μετά από 34 χρόνια!!!

Στο άλλο παιχνίδι η αγωνία κράτησε μέχρι το 56' όταν ο Σαλάχ ισοφάρισε σε 1-1 και απλά στο 76' ο Φιρμίνιο διαμόρφωσε το τελικό 1-2, αν και η Σίτι δικαιολογημένη φωνάζει για το ακυρωθέν γκολ του Σανέ στο 42' (κι αν γινόταν εκεί το 2-0 θα ήταν άλλο παιχνίδι).

Ρόμα-Μπαρτσελόνα 3-0
Κλείσιμο
Απίθανη, μαγική, εντυπωσιακή η Ρόμα έκανε την ανατροπή του αιώνα και βρέθηκε στα ημιτελικά του Champions League, επικρατώντας 3-0 της Μπαρτσελόνα. Ο Μανωλάς έκανε... αυτοκρατορική εμφάνιση και με ένα τρελό γκολ έβαλε... φωτιά στα όνειρα των Καταλανών για κούπα! «Ο Ντι Φραντσέσκο είπε πως θα εγκλωβίσει τον Μέσι; Πιστεύω πως ο Μέσι θα βρει τον τρόπο για να πετύχει αυτό που θέλει» είπε ο Βαλβέρδε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, αλλά στο σημαντικότερο ραντεβού της χρονιάς, ο Αργεντίνος σταρ και η ομάδα τους παρουσιάστηκαν... ασυνεπείς.

Η Μπάρτσα έκανε το χειρότερό της παιχνίδι, δεν είχε ούτε μια κλασική ευκαιρία, αντίθετα με τους Τζιαλορόσι που ήταν παντού, έτρεξαν όσο ποτέ άλλωτε κι έφτασαν στα ημιτελικά της διοργάνωσης για πρώτη φορά από το 1984! Τα στατιστικά πρόκρισης της Μπαρτσελόνα πριν το ματς του Ολίμπικο ήταν στο 88.1%, αλλά αποδείχθηκε πως στην αρένα δεν έπαιξαν μπάλα οι αριθμοί, αλλά το πάθος!

Η Ρόμα μπήκε επιθετικά όπως αναμενόταν, ωστόσο στο πρώτο 5λεπτο οι Καταλανοί ήταν αυτοί που πλησίασαν στο γκολ. Ωστόσο, το γκολ του Μέσι, αλλά και του Σέρχι Ρομπέρτο δεν βρήκαν στόχο. Οι Τζιαλορόσι στην πρώτη τους φάση εκμεταλλεύθηκαν την αμυντική αδράνεια της αντιπάλου και άνοιξαν το σκορ.

Στο 6' ο Ντε Ρόσι μοίρασε υπέροχα στον Τζέκο και ο Βόσνιος με ιδανικό πλασέ πέτυχε το 6ο του γκολ στη διοργάνωση. Η Μπαρτσελόνα δεν μπόρεσε να αντιδράσει, οι γηπεδούχοι με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι τους πίεσαν αρκετά, έκλεισαν εξαιρετικά τους Ινιέστα, Ράκιτιτς, ενώ ο Μέσι ήταν εκτός ρυθμού. Οι Τζιαλορόσι με σέντρες και στημένα επιδίωξαν να εκμεταλλευθούν το πλεονέκτημα στον αέρα και δημιούργησαν κινδύνους, ωστόσο τόσο ο Τζέκο όσο και ο Σικ δεν κατάφεραν να σκοράρουν.

Η Ρόμα ήταν το ίδιο παθιασμένη και στην επανάληψη, αντίθετα, η Μπαρτσελόνα παρέμεινε νωθρή, χωρίς εμπνεύσεις, αλλά και σωστή κυκλοφορία. Οι γηπεδούχοι πίεσαν και στο 58' έφτασαν στο γκολ! Ο Τζέκο ανατράπηκε από τον Πικέ και ο Ντε Ρόσι από την άσπρη βούλα πέτυχε το 2-0. Το πρέσινγκ της Ρόμα συνεχίστηκε, οι παίκτες της μάρκαραν παντού και οι Καταλανοί αδυνατούσαν να βρουν λύσεις! Μάλιστα, στο 69' οι Τζιαλορόσι έφτασαν μια ανάσα από το τρίτο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ντε Ρόσι κατέληξε μόλις άουτ. Τα στημένα... έστησαν τη Μπάρτσα και στο 82' ήρθε η επική ανατροπή, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Μανωλάς με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το 3-0!

Ο Βαλβέρδε πέρασε στο 85' Πάκο και Ντεμπελέ, αλλά ήταν αργά, πολύ αργά... Ενα σουτ του Βέλγου απο μακριά δεν μπήκε ποτέ και η Ρόμα έγινε η τρίτη ομάδα μετά τις Ντεπορτίβο, Μπαρτσελόνα που κατάφερε να κάνει την ανατροπή στα προημιτελικά της διοργάνωσης πετυχαίνοντας 3+ γκολ!

Ρόμα (Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο): Άλισον, Ναϊνγκολάν (77΄ Ελ Σαράουϊ), Ζέσους, Στρούτμαν, Τζέκο, Κολάροφ, Σικ (73΄ Ουντέρ), Ντε Ρόσι, Φάτσιο, Φλορέντσι, Μανωλάς
Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Σεμέδο (85΄ Ντεμπελέ), Πικέ, Ράκιτιτς, Μπουσκέτς (85΄ Πάκο Αλκάθερ), Ινιέστα (80΄ Γκόμες), Σουάρες, Μέσι, Άλμπα, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ουμτιτί.
Πηγή:www.gazzetta.gr


Рома – Барселона. Обзор матча от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.



Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ 1-2
Στιγμές δόξας βγαλμένες από το εκπληκτικό παρελθόν τους ζουν οι Reds. Η υπερηχητική ομάδα του Γίργκεν Κλοπ παρότι είχε τεράστιο προβάδισμα από το πρώτο παιχνίδι χρειάστηκε να δείξει ξανά από τι μέταλλο φτιάχνεται και με τεράστια ανατροπή στο Etihad σε βάρος της Σίτι, έδειξε ότι η φανέλα παίζει τεράστιο ρόλο και προκρίθηκε στα ημιτελικά της κορυφαίας διοργάνωσης. Οι Citizens προηγήθηκαν μόλις στο 2' με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει και είδαν ένα κανονικό να ακυρώνεται, όμως η Λίβερπουλ μίλησε στην επανάληψη και με τον Σαλάχ να πετυχαίνει το τέρμα Νο39 στη σεζόν ισοφάρισε και με τον Φιρμίνο στο φινάλε πήρε και δεύτερη νίκη και ιστορική πρόκριση στον αγγλικό εμφύλιο.

Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Σίτι. Ο Στέρλινγκ έκανε καθαρό φάουλ στον Φαν Ντάικ στα δεξιά και του πήρε την μπάλα μόλις στο 2' και έδωσε πάρε-βάλε στον Ζεσούς, ο οποίος είπε obrigado και τελείωσε τη φάση (1-0). Οι γηπεδούχοι πήραν μεν την ώθηση από το γρήγορο γκολ, όμως η Λίβερπουλ είχε το καθαρό μυαλό να ξεπεράσει το σοκ και να βγάλει παίκτες στο αντίπαλο μισό και να πιέσει από πίσω το ultra επιθετικό σύστημα της ομάδας του Πεπ.

Παρά το γεγονός αυτό οι Πολίτες είχαν πολύ χρόνο στην μπάλα [63% κατοχή] και κυκλοφορία μέχρι έξω από την περιοχή, όμως η τελική προσπάθεια συχνά εκφραζόταν με γέμισμα και η άμυνα των Reds τα έβγαζε πέρα. Στο 26' το συρτό του Ντε Μπρόινε μπλόκαρε ο Κάριους και το τελευταίο πεντάλεπτο ήταν φωτιά. Στο 41' ο Μπερνάρντο Σίλβα με τρομερό σουτ έσπασε το δοκάρι του Κάριους και στο 45' λεπτό κακώς ακυρώθηκε, γκολ του Σανέ ως οφσάιντ σε μία πολύ δύσκολη φάση που προέκυψε από αποτυχημένο διώξιμο.

Μετά τη λήξη του πρώτου μέρους ο Γκουαρδιόλα αποβλήθηκε για... κράξιμο στον διαιτητή και στο δεύτερο μέρος η Λίβερπουλ έδειξε ότι μπορεί να απορροφήσει την όποια πίεση και στο 56' ουσιαστικά τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Οι Reds έφυγαν στην κόντρα με τον Σαλάχ να δίνει στον Μανέ, ο οποίος μπήκε στην περιοχή, ο Εντερσον βρήκε την μπάλα καθαρά αλλά εκείνη πήγε στον Αιγύπτιο που με εκπληκτικό σκαφτό πλασέ έκανε το 1-1 σκοράροντας για 39η φορά φέτος.

Κάπου εκεί ο χρόνος πάγωσε στο Etihad. Οι παίκτες, οι οπαδοί, όλα είχαν σταματήσει και επόμενη φάση ήταν στο 70' όταν το σουτ του Λαπόρτ κόντραρε και λίγο έλειψε να πέσει στα δίχτυα. Το τελειωτικό χτύπημα για την Σίτι ήρθε στο 77' όταν μετά το λάθος του Οταμέντι, ο Ρομπέρτο Φιρμίνο μπήκε στην περιοχή και τελείωσε εξαιρετικά τη φάση στέλνοντας πρόωρα τους οπαδούς της Σίτι στα σπίτια τους και δίνοντας πανηγυρικό τόνο στην πρόκριση.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Οταμέντι, Λαπόρτ, Γουόκερ, Φερναντίνιο, Ντε Μπρόινε, Μπερνάρντο Σίλβα (74' Γκουντογκάν), Νταβίδ Σίλβα (66' Αγουέρο), Σανέ, Στέρλινγκ, Ζεσούς.
Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Κάριους, Ρόμπερτσον, Φαν Ντάικ, Λόβρεν, Αρνολντ (81' Κλάιν), Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Τσάμπερλεϊν, Μανέ, Σαλάχ (89' Ινγκς), Φιρμίνο (81' Κλάβαν).
Πηγή:www.gazzetta.gr


Манчестер Сити - Ливерпуль Обзор матча. Лига Чемпионов 2017/18. 1/4 финала. Ответный матч. от ФУТБОЛЬНЫЕ ОБЗОРЫ на Rutube.



Θυμηθείτε την εξέλιξη των αγώνων όπως την παρακολουθήσατε μέσα από το www.protothema.gr

92': Ο Ντεμπελέ πλασάρει με τον Άλισον εκτός εστίας, αλλά η μπάλα περνά ένα μέτρο από το δοκάρι.

88': Ο Μανωλάς σωτήρια διώχνει την σέντρα του Μέσι.

Δείτε το γκολ του Μανωλά



ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ εμφάνιση από την Ρόμα που κάνει ότι θέλει στο γήπεδο και με το γκολ του Μανωλά αγγίζει μια επική ανατροπή!

82' ΓΚΟΛ: Ο Κώστας Μανωλάς με κεφαλιά μετά από κόρνερ πετυχαίνει το 3-0 και η Ρόμα με αυτό το σκορ αποκλείει την Μπαρτσελόνα!

81': Ο Ουντέρ στην περιοχή, αλλά πλασάρει αδύναμα πάνω στον Τερ Στέγκεν

81': Αντρέ Γκόμεζ αντί Ινιέστα στην πρώτη κίνηση του Βαλβέρδε...

79': Μεγάλη ευκαιρία για την Ρόμα!  Από την σέντρα του Φλορέντσι, ο Ελ Σαράουι έκανε την προβολή στο δεύτερο δοκάρι κι ο Τερ Στέγκεν ενστικτωδώς κράτησε το 2-0 και όρθια την Μπαρτσελόνα.

77' ΓΚΟΛ:
Από νέο λάθος του Οταμέντι ο Φιρμίνιο μπαίνει στην περιοχή, πλασάρει και η Λίβερπουλ πλέον είναι μπροστά στο σκορ με 2-1 και έχει κλείσει οριστικά μια θέση στα ημιτελικά!

76': Σε καλή θέση ο Σανέ, καθυστέρησε και από την σέντρα του ο Αγουέρο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα άουτ.

73': Κίτρινη στον Σουάρες και ο Ουντέρ μπαίνει στο παιχνίδι αντί του Σικ.

70': Ο Λαπόρτ σουτάρει η μπάλα βρίσκει τον Λόβερν και περνά δίπλα από το δοκάρι!

69': Μεγάλη φάση για την Ρόμα, ο Φάτσιο κάνει την σέντρα ο Ντε Ρόσι παίρνει την κεφαλιά και η μπάλα περνά δίπλα από το δοκάρι της Μπαρτσελόνα!

68': Σουτ του Ναϊνγκολάν, μπλόκαρε δύσκολα ο Τερ Στέγκεν. 

67': Ο Αργεντινός στην πρώτη του προσπάθεια κέρδισε το κόρνερ, αλλά στη συνέχεια μπλόκαρε ο Κάριους

66': Ο Γκουαρδιόλα αποσύρει τον Σίλβα και ρίχνει στο ματς τον Αγουέρο... Λίγο αργά βέβαια πλέον...

63': Κίτρινη κάρτα στον Μέσι (!) για φάουλ που έκανε προκειμένου να ανακόψει τον Κόλαροφ που προσπάθησε να βγει στην κόντρα. Η Μπαρτσελόνα εξακολουθεί να παραπαίει!

60': Σκληρό φάουλ του Φάτσιο, που έχει ήδη κίτρινη κάρτα κι ο διαιτητής χαρίζεται στον Ουρουγουανό και την Ρόμα!

58' ΓΚΟΛ: Ο Ντε Ρόσι νίκησε τον Τερ Στέγκεν και η Ρόμα προηγείται πλέον με 2-0, απέχοντας πλέον ένα γκολ από το να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα!

57': ΠΕΝΑΛΤΙ για την Ρόμα! Ο Τζέκο έβαλε πλάτη στον Πικέ και σαν μπασκετμπολίστας έφτασε μέχρι τη μικρή περιοχή με τον αρχηγό της Μπάρτσα να τον ανατρέπει κι ο διαιτητής αν και αρχικά έδειξε "παίζεται" τελικά υπέδειξε το πέναλτι!

56' ΓΚΟΛ: Ο Σαλάχ έβγαλε την ασίστ στον Μανέ, ο Οταμέντι έκοψε προσωρινά, αλλά ο Σαλάχ κέρδισε και με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 1-1 με την Λίβερπουλ να είναι πλέον αγκαλιά με την πρόκριση, καθώς τώρα πρέπει να δεχθεί 4 γκολ!

50': Η Λίβερπουλ φαίνεται να ελέγχει καλύτερο το παιχνίδι στο "Ίτιχαντ" την ίδια ώρα που στο "Ολίμπικο" η Ρόμα εξακολουθεί να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ κόντρα στην Μπαρτσελόνα

48': Σέντρα του Φλορέντσι κακή εκτίμηση από τον Τερ Στέγκεν, κανείς παίκτης της Ρόμα στην πορεία της μπάλας.

46': Σέντρα στο β' ημίχρονο

Με το σφύριγμα της λήξης του ημιχρόνου ο Γκουραδιόλα έτρεξε να μαζέψει τους παίκτες του που διαμαρτύρονταν για το ακυρωθέν γκολ του Σανέ και είπε στους συμπατριώτες του διαιτητές να το "βουλώσουν" με αποτέλεσμα να αποβληθεί!

Δείτε το σχετικό βίντεο



Ημίχρονο και στις δύο αναμετρήσεις που ξεκίνησαν με γρήγορα γκολ, αλλά δεν είχαν την ανάλογη συνέχεια...  Πάντως η Σίτι απέχει δύο γκολ από την "ισοφάριση" του σκορ της ήττας της στο πρώτο ματς από την Λίβερπουλ κι η Ρόμα δύο γκολ από το να αποκλείσει την Μπαρτσελόνα!

45': Ευκαιρία για την Λίβερπουλ με τον Τσάμπερλεϊν να βγαίνει στο τετ α τετ αποφεύγοντας και τον Έντερσον, αλλά σούταρε άουτ από πλάγια θέση.

42': Ο Σανέ σκοράρει, αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ! Από το τηλεοπτικό ριπλέι όμως φαίνεται ότι η μπάλα έφτασε στον Σανέ από το πόδι του Μίλνερ, άρα κακώς ακυρώθηκε το γκολ για την Σίτι!

41': ΔΟΚΑΡΙ  για την Σίτι! Ο Μπερνάρντο Σίλβα σούταρε με δύναμη αλλά η μπάλα πήγε στο δεξί δοκάρι του Κάριους!

41': Στην εκτέλεση του φάουλ για την Μπάρτσα ο Μέσι, η μπάλα και πάλι ψηλά άουτ!

40': Σουτ του Τσάμπερλεϊν μπλοκάρει ο 'Εντερσον εύκολα

39': Σουτ του Μπερνάρντο Σίλβα η μπάλα κοντάρει και περνά κόρνερ για την Σίτι.

38': Φάουλ για την Μπαρτσελόνα που κερδίζει ο Σουάρες αό τον Φάτσιο και ο Μέσι μπορεί να απειλήσει.

38': Ο Τζέκο και πάλι παίρνει την κεφαλιά, όμως κανείς συμπαίτης του δεν είναι στην πορεία της μπάλας.

37': Ο Τζέκο παίρνει την κεφαλιά κι ο Τερ Στέγκεν πετάγεται και παραχωρεί το κόρνερ.

35': Κίτρινη στον Φιρμίνιο που κράτησε τον Ντε Μπρόινε...

34': Κόρνερ για την Λϊβερπουλ, ο Μανέ βρέθηκε με τη μπάλα στο ύψος της περιοχής, αλλά έκανε κακή προσποίηση κι έχασε τη μπάλα.

33': Κόρνερ για τη Ρόμα, αλλά ο Κολάροφ έκανε κακή εκτέλεση.

31': Ο Πικέ την τελευταία στιγμή παίρνει τη μπουκιά από το στόμα του Σικ που βρέθηκε απέναντι από τον Τερ Στέγκεν!

29': Ο Μπερνάντο Σίλβα βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά δύο φορές το σουτ που επιχείρησε κόντραρε στους αμυντικούς και στο τέλος πήρε κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία!

29': Τεράστια χαμένη ευκαιρία για την Ρόμα, με τον Σικ να πιάνει την κεφαλιά από τη γωνιά της μικρής περιοχής και να στέλνει τη μπάλα δίπλα από το δοκάρι!!! Η Μπαρτσελόνα απλά... παρακολουθεί!

26': Ο Ντε Μπρόινε σούταρε έξω από την περιοχή, μπλόκαρε ο Κάριους...

26': Ο Κόλαροφ βρέθηκε στην περιοχή, ελίχθηκε έξοχα όμως ο Πικέ έβαλε την κόντρα την ώρα που σούταρε και παραχώρησε το κόρνερ.

25': Ανεκμετάλλευτο το κόρνερ που κέρδισε η Σίτι

25': Ο Τζέκο βρέθηκε σε θέση βολής έξω από την περιοχή, αλλά σούταρε άστοχα.

Η Ρόμα την ίδια ώρα πιέζει ψηλά με την Μπαρτσελόνα να μοιάζει εγκλωβισμένη στο μισό γήπεδο.

19': Ο Στέρλινγκ στην περιοχή κάνει το γύρισμα και προς του Ζεσούς, αλλά είναι δυνατό και διώχνουν οι αμυντικοι, όμως η μπάλα παραμένει στην περιοχή με τον Σανέ να κάνει την σέντρα σουτ και τον Κάριους να διώχνει σε πλάγιο.

17': Το εκτελεί ο Σίλβα με πάσα στον Σανέ που σουτάρει και κερδίζει το κόρνερ, αλλά από τη γρήγορο εκτέλεση υποδεικνύεται σε θέση οφσάιντ ο Ντε Μπρόινε...

16': Φάουλ του Λόβρεν που είναι σαν κοντινό κόρνερ για την Σίτι!

Οι ψηλοί της Ρόμα μέχρι στιγμής κυριαρχούν πλήρως!

14': Φάουλ για τη Ρόμα ο Σικ παίρνει την κεφαλιά, από την κακή έξοδο του Τερ Στέγκεν, η μπάλα όμως φεύγει άουτ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο ματς πρωταθλήματος στον Α' γύρο ο Μανέ είχε αποβληθεί για φάουλ στον... Έντερσον

14': Ο Μανέ έτρεξε να προλάβει την κακή πάσα του Έντερσον προς τον Οταμέντι, αλλά τελικά βρήκε άσχημα τον Αργεντινό.  Υπάρχει ένταση με Έντερσον και Μανέ και αμφότεροι βλέπουν την κίτρινη κάρτα...

10': Φάουλ για την Μπαρτσελόνα έξω από την περιοχή της Ρόμα, το εκτελεί ο Μέσι, η μπάλα ψηλά πάνω από την εστία του Άλισον.

9': Πρώτο κόρνερ στην αναμέτρηση και είναι για την Λίβερπουλ, αλλά περνά ανεκμετάλλευτο.

6' ΓΚΟΛ: Ο Τζέκο βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Μπαρτσελόνα κι ο Τζέκο με κοντινή  προβολή άνοιξε το σκορ για την Ρόμα!



3': Ο Σέρχι Ρομπέρτο βρέθηκε σε θέση βολής, αλλά ο Άλισον μπλόκαρε το σουτ που επιχείρησε.

Εκπληκτικό το ξεκίνημα για την Σίτι που βρήκε το γρήγορο γκολ που έψαχνε!

2' ΓΚΟΛ: Η Σίτι έκλεψε στο κέντρο (ο Φαν Ντάικ διαμαρτυρήθηκε για φάουλ), η μπάλα έφτασε στον Στέρλινγκ που την "'έσπασε" εξαιρετικά στον Ζεσούς κι ο νεαρός Βραζιλιάνος από το ύψος του πέναλτι εκτέλεσε τον Κάριους ανοίγοντας το σκορ για την Σίτι!

1': Αρκετά σκληρό φάολ του Μανέ στον Ντε Μπρόινε και πρώτος συναγερμός στην περιοχή των φιλοξενούμενων, αλλά από την εκτέλεση του Βέλγου η μπάλα περνά απ' όλους.

1': Σέντρα στους αγώνες.

-Οι  ομάδες εμφανίζονται στον αγωνιστικό χώρο του "Ίτιχαντ" και του "Ολίμπικο" αντίστοιχα όπου η εικόνα από τις κερκίδες είναι πραγματικά εντυπωσιακή.

-Μίνι έκπληξη από τον Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς ο Καταλανός άφησε στον πάγκο τον Αγουέρο, επιλέγοντας τον Ζεσούς στην κορυφή της επίθεσης, αλλά έχει αυτή τη φορά στο βασικό σχήμα τον Στέρλινγκ.

-Με… δίδυμους πύργους παρατάσσει την Ρόμα ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέκο αφού ο Ουντέρ δεν είναι 100% έτοιμος κι έτσι στο πλευρό του Τζέκο θα είναι ο επίσης πανύψηλος Σικ.

Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Έντερσον, Γουόκερ, Λαπόρτ, Οταμέντι, Μπ. Σίλβα, Φερναντίνιο, Ντε Μπράινε, Ντ. Σίλβα, Σανέ, Ζεζούς, Στέρλινγκ
ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Κάριους, Αλεξάντερ Άρνολντ, Λόβρεν, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Μίλνερ, Βαϊνάλντουμ, Όξλεϊντ Τσέιμπερλεϊν, Μανέ, Σαλάχ, Φιρμίνο

Ρόμα-Λίβερπουλ
ΡΟΜΑ: Άλισον, Φλορέντσι, Ζουάν Ζεζούς, Μανωλάς, Φάσιο, Κολάροβ, Ντε Ρόσι, Στρόουτμαν, Ναϊνγκολάν, Σικ, Τζέκο.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Νέλσον Σεμέντο, Πικέ, Ουμτιτί, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Ράκιτιτς, Σέρτζι Ρομπέρτο, Ινιέστα, Μέσι, Λουίς Σουάρες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best Of Network

Δείτε Επίσης