Λίγες ώρες μετά τις τις τρομερές καταγγελίες του Βλάνταν Ίβιτς για «στήσιμο» παικτών του στο ματς με τον Ατρόμητο, ο τεχνικός διευθυντής, Λούμπος Μίχελ, ενημέρωσε τον Γιώργο Τζαβέλλα πριν την προπόνηση της Τρίτης πως στο εξής θα προπονείται με τη δεύτερη ομάδα λόγω παραβίασης του εσωτερικού κανονισμού σε θέματα πειθαρχίας.
Η τιμωρία αυτή έρχεται πάντως λίγες μόνο μέρες μετά την επέκταση της συνεργασίας του διεθνούς αμυντικού με τον ΠΑΟΚ και προκαλεί πλήθος ερωτημάτων.
Άγνωστο είναι αν θα υπάρξουν κι άλλες τέτοιες τιμωρίες, καθώς έχει δοθεί από τον Ιβάν Σαββίδη το ελεύθερο στους Ίβιτς και Μίχελ να… πάρουν κεφάλια.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.