Ο Τσόρι Ντομίνγκες δεν αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού, αλλά δεν έχει πολλές πιθανότητες για συμμετοχή στο ματς του Ολυμπιακού με τη Βέροια. Ίσως προπονηθεί σήμερα ο Φορτούνης.
Στον Ολυμπιακό υποδέχθηκαν με ανακούφιση τα νέα γύρω από τον Τσόρι Ντομίνγκες που τελικά δεν έχει υποστεί θλάση, αλλά ταλαιπωρείται από σύσπαση στο αριστερό γαστροκνήμιο (σσ. στη γάμπα) και στην πρωινή προπόνηση θα κριθεί αν πρόκειται να αγωνιστεί την Κυριακή (11/09, 20:30) κόντρα στη Βέροια.
Το πιο πιθανό σενάριο είναι να μην αγωνιστεί ο Αργεντινός στο προσεχές ματς που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη, ώστε να προφυλαχθεί εν όψει της αναμέτρησης της Πέμπτης με την Γιούνγκ Μπόις. Δεν αποκλείεται πάντως να τον πάρει στην αποστολή και να τον χρησιμοποιήσει ο Πάουλο Μπέντο.
Παράλληλα, ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος επέστρεψε την Πέμπτη στου Ρέντη, όπως και οι υπόλοιποι διεθνείς, έκανε χαλαρό πρόγραμμα και εκτός απροόπτου θα πάρει μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής που είναι προγραμματισμένη για τις 9 πμ. Υπάρχει η πιθανότητα να προφυλαχθεί, καθώς ακολουθεί το εκτός έδρας ματς με τους Ελβετούς.
Η σεζόν αλλάζει, αλλάζουμε και εμείς! Επισκεπτόμαστε το The Mall Athens για τα απαραίτητα κομμάτια που θα μας χαρίσουν ένα statement look που αποπνέει άνεση, κομψότητα και ελευθερία.
Η επίσημη πιστοποίηση γλωσσομάθειας του Ισπανικού Υπουργείου Παιδείας ανοίγει την πόρτα σε πανεπιστήμια υψηλού κύρους, νέες εμπειρίες και ευκαιρίες καριέρας σε όλο τον κόσμο.