Η Εθνική Νέων αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (22/7-18:45-ΕΡΤ2) την αντίστοιχη της Βοσνίας για την προημιτελική φάση του Πανευρωπαϊκού Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας
Το πρώτο σοβαρό τεστ της στη διοργάνωση καλείται να περάσει η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, που έκανε περίπατο στη φάση των ομίλων. Η πρόκριση στα ημιτελικά θα αποτελέσει το πρώτο ουσιαστικό βήμα για την κατάληψη μιας εκ των τριών πρώτων θέσεων ώστε να επιτευχθεί στόχος της επιστροφής στην Α' Κατηγορία.
Η Εθνική ενδέχεται να παραταχθεί με απουσίες απέναντι στους Βόσνιους, που έχουν στη σύνθεση τους τον Έντιν Άτιτς της ΑΕΚ, καθώς ο Βασίλης Μουράτος, ο Γιώργος Τσαλμπούρης και ο Σωτήρης Μπιλλής ταλαιπωρούνται από γαστρεντερίτιδα. Μάλιστα ο πρώτος πριν δυο μέρες μπήκε στο νοσοκομείο,ενώ οι άλλοι δύο την περνάνε σε πιο ελαφριά μορφή.
Η συμμετοχή τους αναμένεται να αποφασιστεί την τελευταία στιγμή όμως το μόνο σίγουρο είναι πως για μια ακόμα φορά θα βρεθούν δίπλα στους Νέους γεμίζοντας πάλι το κλειστό της Χαλκίδας.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.