Με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργείας του Ξενώνα Προσωρινής Διαμονής, η Εταιρία Προστασίας Σπαστικών/ Πόρτα Ανοιχτή βράβευσε την bwin για την πολύπλευρη στήριξη της.
Η μυστική δίαιτα του Λιονέλ Μέσι
Η μυστική δίαιτα του Λιονέλ Μέσι
Ο Αργεντινός διατροφολόγος Κάρλος Ποζέρ αποκάλυψε τα μυστικά της διατροφής του άσου της Μπαρτσελόνα
Στο σκληρό κόσμο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου όσο σημαντική είναι η καλή προπόνηση, άλλο τόσο σημαντική είναι και η σωστή διατροφή των αθλητών.
Κι αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε ο Αργεντινός διατροφολόγος Κάρλος Ποζέρ, ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του αποκάλυψε τα μυστικά της μεταμόρφωσης του Λίο Μέσι.
«Η μέθοδός λέγεται εφαρμοσμένη κινησιολογία. Περιλαμβάνει μελέτη της δύναμης των μυών, τα αποτελέσματα της οποίας υπαγορεύουν τη θεραπεία που θα επιλέξει. Πάνω απ' όλα όμως είναι το καλό φαγητό. Υπάρχει μια σειρά τροφίμων που χαρακτηρίζω ως σούπερ βενζίνη», είπε χαρακτηριστικά ο Ποζέρ και εξήγησε τι ακριβώς εννοεί:
«Νερό, καλής ποιότητας ελαιόλαδο, δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα και βιολογικά λαχανικά. Πρέπει επίσης να αποφεύγεται η ζάχαρη, είναι η χειρότερη τροφή για τους μυς. Στο αλεύρι το πρόβλημα είναι ότι στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σπόρος που δεν έχει μολυνθεί. Το αλάτι είναι απαραίτητο, όμως σε μικρές ποσότητες. Κάνει καλό στους μυς και γενικότερα στο σώμα. Το κρέας επίσης επιτρέπεται με μέτρο. Πολύ λιγότερο από ότι συνήθως τρώνε οι Αργεντινοί και οι Ουρουγουανοί, είναι τροφή που δύσκολα αφομοιώνεται από το σώμα».
Κι αυτά που λέει τα ακολουθούν ευλαβικά πέρα από τον άσο της Μπαρτσελόνα και οι συμπατριώτες του Κουν Αγουέρο, Γκονζάλο Ιγουαΐν.
Κι αυτό ακριβώς επιβεβαίωσε ο Αργεντινός διατροφολόγος Κάρλος Ποζέρ, ο οποίος μιλώντας στα ΜΜΕ της πατρίδας του αποκάλυψε τα μυστικά της μεταμόρφωσης του Λίο Μέσι.
«Η μέθοδός λέγεται εφαρμοσμένη κινησιολογία. Περιλαμβάνει μελέτη της δύναμης των μυών, τα αποτελέσματα της οποίας υπαγορεύουν τη θεραπεία που θα επιλέξει. Πάνω απ' όλα όμως είναι το καλό φαγητό. Υπάρχει μια σειρά τροφίμων που χαρακτηρίζω ως σούπερ βενζίνη», είπε χαρακτηριστικά ο Ποζέρ και εξήγησε τι ακριβώς εννοεί:
«Νερό, καλής ποιότητας ελαιόλαδο, δημητριακά ολικής αλέσεως, φρούτα και βιολογικά λαχανικά. Πρέπει επίσης να αποφεύγεται η ζάχαρη, είναι η χειρότερη τροφή για τους μυς. Στο αλεύρι το πρόβλημα είναι ότι στις μέρες μας είναι πολύ δύσκολο να βρεθεί σπόρος που δεν έχει μολυνθεί. Το αλάτι είναι απαραίτητο, όμως σε μικρές ποσότητες. Κάνει καλό στους μυς και γενικότερα στο σώμα. Το κρέας επίσης επιτρέπεται με μέτρο. Πολύ λιγότερο από ότι συνήθως τρώνε οι Αργεντινοί και οι Ουρουγουανοί, είναι τροφή που δύσκολα αφομοιώνεται από το σώμα».
Κι αυτά που λέει τα ακολουθούν ευλαβικά πέρα από τον άσο της Μπαρτσελόνα και οι συμπατριώτες του Κουν Αγουέρο, Γκονζάλο Ιγουαΐν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ειδήσεις
Δημοφιλή
Σχολιασμένα