, των Βρυξελλών, καθώς, σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ιταλικός τηλεοπτικός σταθμός Sky TG24, ο Χαλίντ ελ-Μπακράουι, ο οποίος σκόρπισε τον θάνατο στο σταθμό του μετρό, είχε κλέψει την ταυτότητα του Ιμπραχίμ Μααρουφί, ο οποίος ανήκε στην Ίντερ για τρία χρόνια (2006-09) και έχει και την βελγική υπηκοότητα.
Ο τρομοκράτης κινούνταν άνετα από χώρα σε χώρα έχοντας την ταυτότητα του Μααρουφί, ο οποίος δεν συνδέεται κάπως με τον ελ-Μπακράουι αφού δεν είχε ιδέα τι συνέβαινε. Ο ελ-Μπακράουι, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο σταθμός, που προέρχονται από στοιχεία της αντιτρομοκρατικής, είχε νοικιάσει διαμέρισμα, κάτω από τα μάτια της Ίντερ, της Βιτσέντζα και της Παγκανέζε, με την ταυτότητα του Μααρουφί.
, στο οποίο έκαναν επιδρομή οι αστυνομικοί, όπου και βρήκαν τα αποτυπώματα του «οργανωτή» του τρομοκρατικού χτυπήματος του Παρισιού, Αμπαούντ, αλλά και του Μπιλάλ Χαντφί του τρομοκράτη που ανατινάχτηκε έξω από το Stade de France.
Προς το παρόν η αντιτρομοκρατική δεν έχει κάποια στοιχεία με τα οποία μπορεί να εξηγήσει το αν είχε σχέση με όλα αυτά ο Μααρουφί, όμως απομένει απορίας άξιο, πως κατάφεραν να κλέψουν την ταυτότητά του και να κινούνται χωρίς να πάρει κανένας είδηση το τι γινόταν.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.