Έξαλλος ο Πογέτ, βάλσαμο η διακοπή

Έξαλλος ο Πογέτ, βάλσαμο η διακοπή

Άγρια κατσάδα από Πογέτ στο ημίχρονο και στο φινάλε του αγώνα στους παίκτες της ΑΕΚ για την εμφάνιση και την ήττα από τον Παναιτωλικό. Ανάσες στη διακοπή

Έξαλλος ο Πογέτ, βάλσαμο η διακοπή
Ποιος είδε τον Γκουστάβο Πογέτ και δεν τον φοβήθηκε… Ο Ουρουγουανός προπονητής ήταν έξαλλος για την εικόνα της ΑΕΚ στο Αγρίνιο και έβαλε «χοντρό» χέρι στους παίκτες του τόσο στο ημίχρονο του αγώνα με τον Παναιτωλικό, όσο και στο τέλος του. Ο «Γκας» διέκρινε χαλαρότητα στην ομάδα του και για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε την «Ένωση» ανέβασε τόσο πολύ τους τόνους. 

«Δεν είναι εικόνα αυτή. Κάνατε μόνο λάθη και τίποτα από όσα είχαμε πει στις προπονήσεις», ήταν μόνο μερικά από όσα φώναζε στους ποδοσφαιριστές του ο 49χρονος προπονητής. 

Είναι δεδομένο πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν θα… καλοπεράσουν στο διάστημα της διακοπής, αφού ο Πογέτ θέλει να σφίξει τα λουριά για να προλάβει τα χειρότερα εν όψει play offs. Πάντως και ο ίδιος αναγνωρίζει το ελαφρυντικό της κόπωσης για ορισμένους παίκτες που αγωνίζονται σχεδόν ανελλιπώς. Για αυτούς η απουσία αγώνων για 13 μέρες θα λειτουργήσει ευεργετικά, όπως και η επάνοδος του Έλντερ Μπαρμπόσα, που εξέτισε και επιστρέφει.

Πηγή: www.sport-fm.gr 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
δειτε ολες τις ειδησεις

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Best of Network

Δείτε Επίσης