«Έφυγε» σε τροχαίο 19χρονος ποδοσφαιριστής της Κέρκυρας
Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο ο παίχτης της Κ20, Ανδρέας Νίκας - Στο νοσοκομείο τρεις ακόμα συμπαίκτες του
Θρήνος επικρατεί στην ποδοσφαιρική -και όχι μόνο- κοινωνία της Κέρκυρας, καθώς το βράδυ της Κυριακής «έφυγε» σε τροχαίο δυστύχημα ο 19χρονος Ανδρέας Νίκας.
Ο ποδοσφαιριστής της Κ20 των «Φαιάκων» επέβαινε σε αυτοκίνητο μαζί με τρεις συμπαίκτες, του, το οποίο προσέκρουσε σε κολώνα όταν εξετράπη απ’ την πορεία του για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όπως αναφέρουν τα τοπικά Μέσα.
Η σύγκρουση στοίχησε τη ζωή του 19χρονου Ανδρέα Νίκα –ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού- ενώ ένας απ’ τους συμπαίκτες του νοσηλεύεται, λόγω καταγμάτων στα κάτω άκρα και αναμένεται να υποβληθεί σε επέμβαση, χωρίς όμως να υπάρχει κίνδυνος για την ζωή του. Ο οδηγός του οχήματος, μαζί με τον τέταρτο επιβάτη απεγκλωβίστηκαν με ελαφρά τραύματα.
Με πρωτοβουλίες που κάνουν τη διαφορά και συνδέουν την καινοτομία με την υπευθυνότητα, η ROLEX Ελλάδας υποστηρίζει έμπρακτα όσους εργάζονται για τη διαφύλαξη της φυσικής κληρονομιάς της χώρας, υλοποιώντας έτσι τη διαχρονική της δέσμευση για κοινωνική ευθύνη και υποστήριξη δράσεων με ουσιαστικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο.