Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι

Αυτή τη φορά ο πέμπτος κύκλος δεν άνοιξε γιατί έτσι ήταν σχεδιασμένο!..

Φαντασμαγορική η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι
Φαντασμαγορική ήταν η τελετή λήξης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής στο ολυμπιακό στάδιο Φιστ.

Αρχικά, χιλιάδες πυροτεχνήματα φώτισαν τον ουρανό του Σότσι και στη συνέχεια αθλητές με τη Ρωσική σημαία στα χέρια μπήκαν στο Στάδιο την ώρα που 1.000 παιδιά τραγουδούσαν τον εθνικό ύμνο της χώρας.

Έπειτα, αθλητές από όλες της χώρες μπήκαν στο πρώτο στάδιο από τρεις διαφορετικές κατευθύνσεις, ενώ χορευτές από τα μπαλέτα Μπολσόι μάγεψαν λίγο αργότερα τους θεατές.

Κλείσιμο
Μάλιστα, στο στάδιο υψώθηκε και η ελληνική σημαία και ακούστηκε ο εθνικός ύμνος της Ελλάδας, της χώρας στην οποία «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Μάλιστα, η Ρωσία έδειξε ότι έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ καθώς οι χορευτές σχημάτιζαν τους πέντε κύκλους του σήματος των Ολυμπιακών Αγώνων, αποφάσισαν να διακωμωδήσουν την τελετή έναρξης, όπου ο πέμπτος κύκλος δεν είχε ανοίξει!







Στο τέλος της τελετής η Ρωσία παρέδωσε την Ολυμπιακή σημαία στην πόλη Πιονγκτσάνγκ της Νότιας Κορέας, η οποία το 2018 θα φιλοξενήσει την 23η διοργάνωση (9-25 Φεβρουαρίου), αφού πρώτα ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής, Τόμας Μπαχ, κήρυξε τη λήξη των Αγώνων του Σότσι.

















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης