Πριμ 500.000 ευρώ έδωσε ο Μιχάλης Μπούσης στους παίκτες και στο τεχνικό επιτελείο του ΟΦΗ για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στο ποδόσφαιρο.
Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΟΦΗ είδε την ομάδα να κερδίζει 3-2 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Βόλου και να επιστρέφει στην κορυφή μετά από 39 χρόνια.
Είναι φυσικά ο πρώτος τίτλος του ΟΦΗ στην εποχή Μπούση, η οποία έχει ακόμα έναν τελικό Κυπέλλου (2025) και έναν τελικό Σούπερ Καπ (2026).
Ο Μιχάλης Μπούσης μαζί με τον Χρήστο Κόντη και τον Ηλία Πουρσανίδη ετοιμάζουν ήδη την ομάδα της νέας σεζόν η οποία θα συμμετάσχει σε League Phase ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
Ο ΟΦΗ με την κατάκτηση του Κυπέλλου εξασφάλισε την συμμετοχή του στα playoffs του Europa League και εάν αποκλειστεί θα παίξει στη League Phase του Conference League.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.