Ο Ολυμπιακός πέτυχε την 22η νίκη του στη Euroleague κερδίζοντας 90-80 την Μπασκόνια στο ΣΕΦ αλλά δεν ικανοποίησε με την απόδοσή του.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά το παιχνίδι στάθηκε στις αδυναμίες της ομάδας του αλλά μίλησε και για τα συνεχή παιχνίδια που αναγκάζονται να δίνουν οι παίκτες του.
Οι δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα
«Δυσκολευτήκαμε πολύ, ήταν ένα αγχωτικό παιχνίδι και ένα από τα χειρότερά μας μέσα στη σεζόν. Κάναμε τόσα λάθη κάναμε και τόσες κακές αποφάσεις. Ήταν ένα πολύ επικίνδυνο ματς, όταν αφήνεις τον αντίπαλο τόσο κοντά, μπορούν να σου κάνουν τη ζημιά... Είχαμε 16% στο τρίποντο.
Ήταν ένα ματς που έπρεπε να παίξουμε πολύ καλύτερα. Είναι το 7ο ματς σε 14 ημέρες, οι παίκτες είναι κουρασμένοι, ενδεχομένως εξαντλημένοι. Έπρεπε να χειριστούμε την κατάσταση, να ξέρουμε τις αντοχές των παικτών. Αυτό το πρόγραμμα στο ευρωπαϊκό μπάσκετ δίνει πολλά προβλήματα στα τεχνικά επιτελεία. Έχουμε μπροστά μας μερικά σημαντικά ματς για το πλεονέκτημα έδρας».
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.