Η Φενέρ μετά από τον Ερυθρό Αστέρα ηττήθηκε και από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Οι Τούρκοι παραμένουν στην 1η θέση της βαθμολογίας αλλά ο Σάρας Γιασικεβίτσιους είναι προβληματισμένος από την εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό.
Οι δηλώσεις του Σάρας Γιασικεβίτσιους
«Θα μπορούσαμε να κάνουμε τα πάντα καλύτερα σήμερα. Μοιάζει σαν να μην προετοιμάσαμε τίποτα σήμερα στο παιχνίδι, δεχθήκαμε από τρεις παίκτες του Ολυμπιακού πάνω από 70 πόντους. Είναι δύσκολο να το εξηγήσω. Προφανώς είναι δικό μου το λάθος για ό,τι έγινε σήμερα».
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής