Παναθηναϊκός: Έβγαλε την προπόνηση ο Τζούρισιτς, δεν ανακοίνωσε αποστολή για το παιχνίδι με την Βικτόρια Πλζεν ο Μπενίτεθ
Εκτός για τον αγώνα της Πέμπτης παραμένουν οι Ντέσερς, Σισοκό, Τσιριβέγια, Κώτσιρας
Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Πέμπτης κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν, στο πλαίσιο της φάσης των play offs του Europa League (19/2, 22:00, Ολυμπιακό Στάδιο).
Το πρόγραμμα ξεκίνησε με προθέρμανση και rondo, συνεχίστηκε με τακτική και ολοκληρώθηκε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Στην προπόνηση συμμετείχε ο Τζούριτσιτς, ενώ μέρος αυτής έβγαλε ο Πελίστρι. Ατομικό έκαναν οι Ντέσερς, Σισοκό ενώ θεραπεία ακολούθησαν οι Τσιριβέγια, Κώτσιρας.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς