Το γκολ με ψαλιδάκι του Ελ Κααμπί στο παιχνίδι του Μαρόκου με τις Νήσους Κομόρες στην πρεμιέρα του Κόπα Άφρικα κάνει από το βράδυ της Κυριακής τον γύρο του κόσμου.
Ο Μαροκινός στράικερ δεν είναι η πρώτη φορά που πετυχαίνει γκολ με ψαλιδάκι και με τη φανέλα του Ολυμπιακού έχει βάλει κάμποσα παρόμοια.
Η UEFA θυμήθηκε δύο σπουδαία γκολ του που πέτυχε στις διοργανώσεις της και τον αποθέωσε.
Ο λογαριασμός του Europa League στα social media δημοσίευσε το γκολ του κόντρα στη Ρέιτζερς στο Καραϊσκάκη και εκείνος του Conference League το απίθανο ψαλίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ στη Σερβία!
Ένα νέο κεφάλαιο στην ελληνική ψυχαγωγία γράφεται με πρωταγωνιστές που γνωρίζουν καλά πώς να μετατρέπουν τη διασκέδαση σε εμπειρία: Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο όμιλος ΜΚ Group (Μαροσούλη - Κοταρίδη) ενώνουν ξανά τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία με πολλαπλές διαστάσεις.