Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε έως την Κυριακή ο Εργκίν Αταμάν αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα, λόγω εθνικών ομάδων, το Σαββατοκύριακο (29-30/11) και ταξίδεψε με την σύζυγό του Μαρία Δαρσινού και τα δύο τους παιδιά στο στολισμένο Λονδίνο.
Τόσο ο Σλούκας όσο και η σύζυγός του ανέβασαν φωτογραφίες στα social media με τα παιδιά τους στο στολισμένο Λονδίνο και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.
Ο έμπειρος γκαρντ ήταν... κλειδί στη μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στα επιτυχημένα αποτελέσματα και παρά τα 35 του χρόνια παίζει σαν έφηβος.
Παλιά, η ψυχαγωγία ήταν κάτι απλό. Ένα βιβλίο, μία ταινία, μια κούνια στην αυλή, φίλοι στη γειτονιά. Αυτές οι στιγμές μας έκαναν να νιώθουμε μαζί, να φτιάχνουμε εικόνες και μνήμες όλοι μαζί. Στο μέλλον θα δίνει την απάντηση στο ερώτημα «ποιος είμαι».
Στο νησί που το ελληνικό καλοκαίρι συναντά το πολυτελές lifestyle και οι κοσμικές παραλίες συνυπάρχουν με πιο ήσυχες γωνιές, συνεχίστηκε το διάστημα 1 με 3 Ιουλίου το φετινό πρόγραμμα Plastic Free Greece, με τέσσερις δράσεις καθαρισμού που έφεραν το πρόβλημα στην επιφάνεια (και στις σωστές του διαστάσεις).