Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού εκμεταλλεύτηκε το ρεπό που έδωσε έως την Κυριακή ο Εργκίν Αταμάν αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα, λόγω εθνικών ομάδων, το Σαββατοκύριακο (29-30/11) και ταξίδεψε με την σύζυγό του Μαρία Δαρσινού και τα δύο τους παιδιά στο στολισμένο Λονδίνο.
Τόσο ο Σλούκας όσο και η σύζυγός του ανέβασαν φωτογραφίες στα social media με τα παιδιά τους στο στολισμένο Λονδίνο και έδειξαν να απολαμβάνουν κάθε στιγμή.
Ο έμπειρος γκαρντ ήταν... κλειδί στη μεγάλη επιστροφή του Παναθηναϊκού στα επιτυχημένα αποτελέσματα και παρά τα 35 του χρόνια παίζει σαν έφηβος.
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.