Σήμερα το μεσημέρι τελέστηκε βαρυσήμαντος γάμος, με 800 καλεσμένους, στην Αγία Σοφία του Λονδίνου ενώνοντας δύο μεγάλες εφοπλιστικές οικογένειες. Αυτή του άλλοτε Προέδρου των Κυπρίων εφοπλιστών Ανδρέα Χατζηγιάννη με την μικρότερη κόρη του Γιώργου Λιβανού- αδελφού της Τίνας και Ευγενίας Λιβανού- Χριστίνα.
Ο γαμπρός Νικόλας Χατζηγιάννης ασχολείται με την ναυτιλία όπως άλλωστε και ο πατέρας του. Η νύφη επέλεξε ένα νυφικό υψηλής ραπτικής Armani ενώ ο γαμπρός ράφτηκε σε οίκο του Λονδίνου.
Κουμπάρος ήταν ο αδελφός της νύφης Σταύρος Λιβανός που έκλεψε τις εντυπώσεις όπως και οι υπόλοιποι καλεσμένοι μεταξύ των οποίων η Δάφνη Γκίνες, οι Τεό και Σταύρος Νιάρχος, η Ντάσα Ζούκοβα, ο Παύλος, η Μαρί Σαντάλ και η Ολυμπία, η Σίλια Κριθαριώτη και ο Νίκος Τσάκος, η Χάλα Χούρι, η οικογένεια Παναγιωτίδη, η Κλέλια Χατζηιωάννου, η Χριστιάνα Βαρδινογιάννη και ο Κωνσταντίνος Σκορίλας.
Χθες είχε προηγηθεί τραπέζι με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους το γαμήλιο dinner γίνεται σήμερα το βράδυ στις 7.30 (τοπική ώρα) στο Grosvenor House.
Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο
Το ζευγάρι την στιγμή που φτάνει στην εκκλησία Το προσκλητήριο του γάμου Αριστερά η Σταλώ Χατζηγιάννη, δεξιά η Σίλια ΚριθαριώτηΗ σχεδιάστρια μόδας Μαρίνα Ραφαήλ
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.