Φέγενορντ και Παναθηναϊκός ανακοίνωσαν από κοινού την απόφαση για αλλαγή ώρας του μεταξύ τους αγώνα για την 3η αγωνιστική του League Stage του Europa League.
Το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένο για τις 19:45, όμως τελικά θα διεξαχθεί στις 17:30 ώρα Ελλάδος, μετά από αίτημα των ολλανδικών αρχών.
Ο λόγος που υπήρξε η εξέλιξη αυτή ήταν η μετεωρολογική πρόβλεψη που αναφέρει έντονα καιρικά φαινόμενα στο Ρότερνταμ από τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης (23/10) κι έπειτα.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού
«Με απόφαση της η UEFA ενημέρωσε αργά το βράδυ της Τρίτης ότι έπειτα από σχετικό αίτημα των ολλανδικών αρχών, ώρα έναρξης του αγώνα Φέγενορντ – Παναθηναϊκός στις 24 Οκτωβρίου ορίζεται στις 16:30 (τοπική ώρα). Το αίτημα προέκυψε λόγω της μετεωρολογικής πρόβλεψης που αναφέρει έντονα καιρικά φαινόμενα στο Ρότερνταμ από τις 7 μ.μ. της Πέμπτης».
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.