Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ατανάς Φουρνάντζιεφ, μίλησε στα μέσα της χώρας του χωρίς να μασήσει τα λόγια του για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Βουλγαρίας, φτάνοντας μάλιστα στο να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα τον αρχηγό της, Κίριλ Ντεσπόντοφ.
«Το έχω πει εδώ και καιρό, και η UEFA το επιβεβαίωσε στην ανάλυσή της. Μέχρι να έχουμε τουλάχιστον πέντε παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν υπάρχει ελπίδα», δήλωσε και πρόσθεσε «Είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες μας δεν είναι έτοιμοι ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Όταν ο αρχηγός της εθνικής είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ, τι να περιμένουμε;».
Ο Φουρνάντζιεφ επεσήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι παίκτες, αλλά η έλλειψη υποδομών και επένδυσης στις ακαδημίες. «Το ποδόσφαιρο χρειάζεται χρήματα. Στην Ιταλία, η Μπολόνια έχει 20 γήπεδα προπόνησης. Εμείς, στην πρώτη κατηγορία, παλεύουμε απλώς να κρατήσουμε τις ανδρικές ομάδες ζωντανές», ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε την άμεση στήριξη του κράτους προκειμένου να βελτιωθεί έστω και τώρα η κατάσταση.
Καθηλωτικές εμπειρίες σε έναν εμβληματικό προορισμό που φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά και επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο βιώνουν την ψυχαγωγία και την απόλαυση, έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα μέλη της κοινότητας του Ploom*.
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς