Ο αντιπρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Ατανάς Φουρνάντζιεφ, μίλησε στα μέσα της χώρας του χωρίς να μασήσει τα λόγια του για την κατάσταση που επικρατεί στην Εθνική Βουλγαρίας, φτάνοντας μάλιστα στο να χρησιμοποιήσει ως παράδειγμα τον αρχηγό της, Κίριλ Ντεσπόντοφ.
«Το έχω πει εδώ και καιρό, και η UEFA το επιβεβαίωσε στην ανάλυσή της. Μέχρι να έχουμε τουλάχιστον πέντε παίκτες που αγωνίζονται στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, δεν υπάρχει ελπίδα», δήλωσε και πρόσθεσε «Είναι ξεκάθαρο ότι οι παίκτες μας δεν είναι έτοιμοι ούτε σωματικά ούτε ψυχολογικά. Όταν ο αρχηγός της εθνικής είναι αναπληρωματικός στον ΠΑΟΚ, τι να περιμένουμε;».
Ο Φουρνάντζιεφ επεσήμανε ότι το πρόβλημα δεν είναι οι ξένοι παίκτες, αλλά η έλλειψη υποδομών και επένδυσης στις ακαδημίες. «Το ποδόσφαιρο χρειάζεται χρήματα. Στην Ιταλία, η Μπολόνια έχει 20 γήπεδα προπόνησης. Εμείς, στην πρώτη κατηγορία, παλεύουμε απλώς να κρατήσουμε τις ανδρικές ομάδες ζωντανές», ανέφερε χαρακτηριστικά και ζήτησε την άμεση στήριξη του κράτους προκειμένου να βελτιωθεί έστω και τώρα η κατάσταση.
Ανακαλύπτουμε τις μοναδικές φόρμουλες της LA VIE EN ROSE και μετατρέπουμε την καθημερινή μας φροντίδα σε μια εμπειρία πολυτέλειας, επιστημονικής ακρίβειας και φυσικής ανανέωσης.
Με το πρόγραμμα My Health F1rst της Eurolife FFH έχεις την ευελιξία και τη σιγουριά να επιλέγεις γιατρό, νοσοκομείο και τρόπο κάλυψης σύμφωνα με τις ανάγκες σου.
Η δεύτερη ταινία της καμπάνιας με τίτλο “Safety in Your Hands” αναδεικνύει τη σημασία της υπεύθυνης οδήγησης, της σωστής συντήρησης ελαστικών και της προσοχής στον δρόμο για όλους.