Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενείται από την Πάφο σήμερα στις 22:00 στο γήπεδο της κυπριακής ομάδας. Το ματς έχει ιστορική σημασία, αφού θα είναι το πρώτο που θα παίξει στην έδρα της σε League Phase του Champions League.
Μία μέρα πριν το ματς, ο προπονητής των Βαυαρών, Βενσάν Κομπανί, μίλησε για την αναμέτρηση και είχε να κάνει και μία παρατήρηση για το έμβλημα της Πάφου το οποίο απεικονίζει τον Ευαγόρα Παλληκαρίδη, ήρωα της ΕΟΚΑ, που έδρασε στην πόλη της Πάφου, κατά της Βρετανικής αποικιοκρατίας.
Αφού ρωτήθηκε από Κύπριο δημοσιογράφο αν γνωρίζει τον Ελληνοκύπριο ήρωα, αυτός απάντησε:
«Νομίζω ότι είναι Κύπριος ήρωας, σωστά; Πέρασα το τεστ. Μπορώ να πάρω τη βίζα».
Παράλληλα, ο Βέλγος τόνισε πως πρέπει οι παίκτες του να σεβαστούν την Πάφο, τονίζοντας πως την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο παραμένει αήττητη.
«Είναι σημαντικός αγώνας Champions League. Έχουμε σεβασμό για τη Πάφο. Έχουν δώσει επτά αγώνες και δεν έχουν χάσει κανένα, άρα ξέρουμε τι περιμένουμε και πραγματικά έχουμε πολύ σεβασμό για αυτή την ομάδα. Ο στόχος μας ξεκάθαρα είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πρέπει από την αρχή να δούμε όλους τους αγώνες, κάναμε έλεγχο. Είναι σημαντικό να έχουμε συγκέντρωση. Η Πάφος θα παλέψει και αυτό το έχουμε υπόψη. Σίγουρα είναι ενδιαφέρον να αντιμετωπίζεις νέες ομάδες πρώτη φορά».
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.