Μαρία Σάκκαρη: Παρέμεινε στην Κίνα για το τουρνουά της Γουχάν
Παρά το άδοξο φινάλε στο Πεκίνο, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια θα μεταβεί στη Γουχάν για ακόμα ένα «1000άρι» τουρνουά
Η Μαρία Σάκκαρη ηττήθηκε στον 2ο γύρο του τουρνουά «WTA 1000» στο Πεκίνο.
Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, η οποία είναι πλέον Νο.56 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα της και εύκολα από την Καναδή, Λέιλα Φερνάντεζ, Νο.25 στον κόσμο και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του China Open.
Η 30χρονη πρωταθλήτρια θα παραμείνει στη χώρα, καθώς θα λάβει μέρος σ' ένα ακόμη τουρνουά της κατηγορίας «WTA 1000», στη Γουχάν, από τις 6 έως τις 12 Οκτωβρίου.
Με αγάπη για την καθαριότητα και τους εργαζομένους στην καθαριότητα, η Sanitas προσφέρει τις απαιτούμενες πρακτικές λύσεις και δείχνει τον τρόπο που μικρές πράξεις φροντίδας γίνονται στάσεις ζωής και αλλάζουν την καθημερινότητα όλων μας.
Η νέα γενιά προϊόντων self-tan της LA VIE EN ROSE δίνει στην επιδερμίδα βαθιά ενυδάτωση, λεία υφή και σταδιακό, φυσικό bronze αποτέλεσμα – Ποια είναι η σωστή προετοιμασία για ομοιόμορφη όψη.