Τεντόγλου: 'Ηταν ο χειρότερος αγώνας που έχω κάνει αν και ήμουν στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης του μήκους εμφανίστηκε απογοητευμένος από την παρουσία του στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος στο Τόκιο και τα έβαλε με τον εαυτό του
Ο Μίλτος Τεντόγλου δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί στο Τόκιο τον τίτλο που κατέκτησε πριν από δύο χρόνια στη Βουδαπέστη και παρέδωσε το στέμμα του Παγκόσμιου πρωταθλητή στον Ιταλό Ματέο Φουρλάνι.
Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος ταξίδεψε με κάποιες ενοχλήσεις στην ποδοκνημική, δεν μπόρεσε ποτέ να βγάλει τον καλό του εαυτό στον τελικό με τον ίδιο να αποδίδει την κακή του εμφάνιση στην... παραπάνω ένταση που έβαλε στη διάρκεια της προθέρμανσης και είχε ως αποτέλεσμα να προκύψουν οι κράμπες κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-dcv32cduo8w1)
«Ήταν ο χειρότερος αγώνας που έχω κάνει. Ένιωθα υπέροχα και πολύ δυνατός στο ζέσταμα. Ίσως, έκανα λάθος που έβαλα παραπάνω ένταση, από ό,τι συνήθως, στη διάρκεια της προθέρμανσης, αλλά πραγματικά νιώθω ότι είμαι στην καλύτερη κατάσταση της ζωής μου και πίστεψα ότι όλα θα πάνε καλά», είπε μιλώντας στη μικτή ζώνη και συμπλήρωσε:
«Αλλά, δυστυχώς, υπάρχουν και οι κακές μέρες. Έπαθα κράμπες και στις δύο γάμπες μου ταυτόχρονα στην πρώτη προσπάθεια. Και από εκεί και πέρα δεν μπόρεσα να εκτελέσω τίποτα σωστά».
Το Parian Chronicle, υπό την διαχείριση της SWOT Hospitality, είναι το πρώτο Destination By Hyatt ξενοδοχείο στην Πάρο και άνοιξε τις πόρτες του την 1η Ιουλίου, παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρόταση φιλοξενίας που συνδυάζει την κυκλαδίτικη αισθητική, τον πολιτισμό και τη σύγχρονη πολυτέλεια.
Η JURA, το κορυφαίο brand αυτόματων μηχανών, φέρνει στην Ελλάδα μια νέα προσέγγιση στην εμπειρία του καφέ, βασισμένη στην τεχνολογία αιχμής και την υψηλή τεχνογνωσία.