«Όλοι είμαστε ανυπόμονοι και φιλόδοξοι. Στόχος είναι να ανέβουμε στο βάθρο. Ξέρουμε ποιες είναι προσδοκίες του κόσμου και θα μας κάνει καλό αυτή η πίεση. Όλοι έχουμε επίγνωση του ταλέντου που διαθέτει η ομάδα και της προοπτικής και γι’ αυτό η κατάκτηση ενός μεταλλίου αποτελεί ρεαλιστικό στόχο.
Εκπροσωπούμε 80 εκατομμύρια κόσμου. Η εκπροσώπηση μίας ολόκληρης χώρας είναι κάτι που κάνουμε από μικρή ηλικία στις εθνικές και το αίσθημα περηφάνιας είναι πια ακόμη μεγαλύτερο, στο ανώτατο σημείο όταν μιλάμε για την εθνική Ανδρών. Αναγνωρίζω το βάρος της ευθύνης», είπε αναλυτικά σέντερ του Παναθηναϊκού.
Υπενθυμίζουμε ότι η Τουρκία βρίσκεται στον Α' όμιλο που θα διεξαχθεί στη Ρίγα της Λετονίας, μαζί με την οικοδέσποινα, τη Σερβία, την Τσεχία, την Εσθονία και την Πορτογαλία.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.