Απίστευτη ατυχία Ντιμιτρόφ: Κέρδιζε 2-0 σετ τον Σίνερ, όμως αποχώρησε λόγω τραυματισμού - Βίντεο
Ο Βούλγαρος ήταν έτοιμος για τη μεγάλη έκπληξη στον τέταρτο γύρο του Wimbledon, απέναντι στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, όμως αποχώρησε λόγω τραυματισμού στον ώμο
Ο Σίνερ τα βρήκε σκούρα απέναντι στον Ντιμιτρόφ και έχανε με 2-0 σετ (6-3, 7-5) και ήταν στο τσακ από το να αποχαιρετήσει το τουρνουά πρόωρα.
Όμως η μεγάλη έκπληξη δεν ολοκληρώθηκε, καθώς ο Βούλγαρος τραυματίστηκε στον ώμο κατά τη διάρκεια του τρίτου σετ και αποχώρησε με κλάματα για τα αποδυτήρια, ώστε να του προσφερθούν οι πρώτες βοήθειες.
Ο Ντιμιτρόφ επέστρεψε μόνο για να χαιρετήσει τον αντίπαλό του και τον διαιτητή, καθώς δε μπόρεσε να συνεχίσει, αποχωρώντας κάτω από αποθέωση του κοινού.
Ο Βούλγαρος αποχώρησε εν μέσω αγώνα λόγω τραυματισμού για πέμπτο συνεχόμενο grand slam, αποδεικνύοντας άλλη μία ότι η ευπάθεια του δεν του επέτρεψε να κάνει την καριέρα που μπορούσε.
Στον επόμενο γύρο ο Σίνερ θα αντιμετωπίσει τον Αμερικανό, Μπεν Σέλτον.
A sight we never want to see.
Grigor Dimitrov is forced to retire while leading two sets to love. Everyone at #Wimbledon is wishing you a speedy recovery, Grigor 💚💜 pic.twitter.com/qBwiMbq3e2
Οι αγορές μας έχουν αλλάξει σημαντικά τα τελευταία χρόνια και το Πλαίσιο ακολουθεί αυτή την εξέλιξη, προσφέροντας διαφορετικούς τρόπους πληρωμής που προσαρμόζονται στις ανάγκες κάθε αγοράς.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας