Όχι, η Νο1 τενίστρια στον κόσμο δεν θα παίξει ποδόσφαιρο στους Ίντερ Μαϊάμι αλλά πήρε μετοχές σε εταιρεία που ανήκει στον πρώην σταρ της στρογγυλής θεάς.
Η Λευκορωσίδα είναι πλέον μέτοχος της εταιρείας ΙΜ8 την οποία ίδρυσε πριν από λίγους μήνες ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και «πουλάει» συμπληρώματα διατροφής σε αθλητές και όχι μόνο.
Εκτός από μέτοχος είναι και πρέσβειρα της εταιρείας ανά τον κόσμο με την συμφωνία να κλείνει στο περιθώριο του Wimbledon που αρχίζει σε λίγες ημέρες στο Λονδίνο.
Η Αρίνα Σαμπαλένκα έχει ως βάση της την Φλόριντα και τα τελευταία χρόνια έχει αναπτύξει λόγω του Μπέκαμ σχέσεις με την Ίντερ Μαϊάμι.
Μάλιστα πριν από λίγους μήνες η ομάδα του MLS την βράβευσε και της παρέδωσε και μια φανέλα της με το Νο1 στην πλάτη.
Η 5η έκδοση του Γύρου φέρνει στην Ελλάδα κορυφαίες επαγγελματικές ομάδες, διεθνή τηλεοπτική προβολή και ένα αγωνιστικό επίπεδο που επιβεβαιώνει τη συνεχή αναβάθμιση της διοργάνωσης.