Αυτό ανακοίνωσε η Ντέμπι Τζέβανς, πρόεδρος του All England Club στο podcast Ainslie + Ainslie Performance People και αποκάλυψε ότι υπάρχει συνεργασία με τον Μάρεϊ για να είναι έτοιμο το άγαλμα το 2027.
«Θέλουμε να έχουμε ένα άγαλμα του Άντι Μάρεϊ εδώ και συνεργαζόμαστε στενά μαζί του και την ομάδα του», είπε η Τζέβανς.
Ο Άντι Μάρεϊ κατέκτησε το Wimbledon το 2013 και το 2016 και το 2013 έγινε ο πρώτος Βρετανός μετά το 1936 και τον Φρεντ Πέρι που τα κατάφερε!
Ο Βρετανός κατέκτησε και 2 χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια (2012,2016).
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού