«Χωρίς Λιόλιους, χωρίς Δημητριάδηδες, χωρίς Κορομηλάδες, χωρίς αθλητικούς δικάστες που ή δεν ξέρουν τον νόμο ή δεν θέλουν να τον εφαρμόζουν. Ελάτε να μας φτάσετε» ακούγεται να λέει ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Στη συνέχεια σε δεύτερο βίντεο, ο κ. Γιαννακόπουλος ακούγεται να λέει: «άκουσα να λένε ότι είναι το πιο μάγκικο πρωτάθλημα που έχουν πάρει ποτέ. Εγώ θα πω ότι είναι το πιο βρώμικο πρωτάθλημα που έχουν πάρει ποτέ. Και νομίζω ότι συμφωνεί το 95% της Ελλάδος»
Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR, ο οποίος παρακολούθησε το ματς από το σπίτι, καταφέρθηκε και σε αυτό το βίντεο κατά της κυβέρνησης και της ΕΟΚ.
«Όταν έχουν γίνει όλα αυτά που έχουν γίνει σε όλους τους προηγούμενους τελικούς εγώ θα περίμενα σήμερα ότι κανονικά θα έπρεπε ο Μητσοτάκης, ο Δημητριάδης, ο Μυλωνάκης και ο Λιόλιος να δώσουν το Κύπελλο στον αρχηγό του Ολυμπιακού όταν τελειώσει το ματς και το έχει πάρει. Αυτό είναι το σωστό».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.