Serie A: Λάτσιο και Μπολόνια έχασαν έδαφος στην κούρσα της τετράδας - Δείτε τα γκολ
Η Λάτσιο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2 με την Πάρμα και Μπολόνια ήρθε 0-0 με την Ουντινέζε και δεν κατάφεραν να εισβάλουν στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας της Serie A
Η Λάτσιο γλίτωσε τα χειρότερα αλλά όχι και την γκέλα απέναντι στην Πάρμα. Με βασικό τον Χρήστο Μανδά, οι Ρωμαίοι στραβοπάτησαν πάνω στους Τζαλομπλού (2-2) και έμειναν στο -2 από τη Γιουβέντους και την πρώτη τετράδα της Serie A.
Ο Οντρέικα «πάγωσε» το «Ολίμπικο» με δύο γκολ στο 3' και το 46', αλλά ο Πέδρο στο φινάλε (79' και 84') απάντησε επίσης με ντοπιέτα και έσωσε έστω τον βαθμό για τη Λάτσιο που συνεχίζει να είναι συνεπής στα... σκαμπανεβάσματα.
Νωρίτερα, παρόμοια γκέλα έκανε και η Μπολόνια του Μπάμπη Λυκογιάννη, που έμεινε στον πάγκο. Οι Ροσομπλού «κόλλησαν» στη λευκή ισοπαλία στην έδρα της Ουντινέζε και έχασαν την ευκαιρία να πατήσουν ξανά στην τετράδα, μένοντας στην 5η θέση της βαθμολογίας. Η ομάδα του Ιταλιάνο είχε καλές στιγμές, αλλά δεν τις εκμεταλλεύτηκε και... το πλήρωσε.
Αναλυτικά τ' αποτελέσματα της 34ης αγωνιστικής και η βαθμολογία της Serie A έχουν ως εξής:
Το ΖΑΓΟΡΙ υποστήριξε για μια ακόμη χρονιά τον κορυφαίο φιλανθρωπικό αγώνα No Finish Line Athens στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης για το παιδί