Απίθανο 4-4 στο 1ο ημίχρονο στο Ουνιόν-Στουτγάρδη, τεσσάρες για Μπαρτσελόνα και Άστον Βίλα - Δείτε γκολ από τα γήπεδα της Ευρώπης
Πιο κοντά στο πρωτάθλημα η Μπάγερν Μονάχου - Η Νάπολι έπιασε στην κορυφή την Ίντερ - Η Μπαρτσελόνα 4-3 στο 90+8'
Οχτώ γκολ σε σαράντα πέντε λεπτά σημειώθηκαν στο Βερολίνο και στο παιχνίδι της Ουνιόν με την Στουτγάρδη για τη Bundesliga.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη σε τέρματα των Ίλιτς (5΄) και Λέιτε (19΄). Η Στουτγκάρδη αντέδρασε άμεσα και ισοφάρισε με γκολ των Ουντάβ (23΄) και Μιλό (29΄).
Οι Βερολινέζοι πήραν εκ νέου το προβάδισμα με τέρμα του Κουέρφελντ στο 39΄ αλλά ένα τέρμα του Σάμποτ στο 43΄ και ένα του Φιούριχ στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων έδωσαν το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με 4-3. Στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ίλιτς με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του διαμόρφωσε το 4-4, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας με 4-0 της Χάιντενχαϊμ και πλησίασε περισσότερο στην επιστροφή της στην κορυφή.
Στην Premier League η Σίτι πέρασε από το Λίβερπουλ κερδίζοντας 2-0 την Έβερτον και έκανε σημαντικό βήμα για το Champions League αφού ανέβηκε 4η ενώ η Άστον Βίλα έκοψε την φόρα της Νιούκαστλ αφού επικράτησε 4-1.
Στη Serie A, η Νάπολι κέρδισε 1-0 τη Μόντσα και έπιασε την Ίντερ στην κορυφή έχοντας όμως αγώνα παραπάνω. Στη La Liga η Μπαρτσελόνα με πέναλτι στο 90+8 νίκησε 4-3 την Θέλτα και είναι στο +6 από τη Ρεάλ που παίζει την Κυριακή στη Μαδρίτη με τη Μπιλμπάο.
Είτε ψάχνεις ένα laptop που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στη δουλειά, είτε εκείνο το gadget που δεν φανταζόσουν πόσο χρήσιμο είναι είτε μια συσκευή καθαρισμού για να σου λύσει τα χέρια, το Golden Hall είναι ο απόλυτος προορισμός και για προϊόντα τεχνολογίας.