Αταμάν για την απόκτηση σέντερ: Ελπίζω σε 1-2 μέρες να είναι στο ΟΑΚΑ
Ο χρόνος πιέζει τον Παναθηναϊκό για τον αντικαταστάτη του Ματίας Λεσόρ
Την ελπίδα του ότι ο νέος σέντερ του Παναθηναϊκού θα βρίσκεται σε 1-2 ημέρες επί ελληνικού εδάφους, εξέφρασε ο τεχνικός των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, μετά την άνετη νίκη επί του Άρη για την 11η αγωνιστική της Greek Basketball League.
«Έχουμε τον Γιούρτσεβεν, είναι ένας πολύ καλός σέντερ, είναι έτοιμος να πάρει περισσότερο χρόνο και ευθύνες», είπε αρχικά σε ερώτηση στην ΕΡΤ για την αντικατάσταση του τραυματία Ματίας Λεσόρ και πρόσθεσε: «Ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν τραυματίας μέσα στην σεζόν, τώρα ήταν άρρωστος. Πρέπει να πάρουμε έναν ακόμα σέντερ. Δεν ξέρω αν ο Ματίας Λεσόρ θα ενσωματαθεί στην ομάδα στο τέλος της σεζόν ή όχι.
Οι μάνατζερ μας δουλεύουν στην αγορά και ελπίζω ότι σε 1-2 μέρες, μάξιμουμ την Τρίτη να είναι εδώ στο ΟΑΚΑ, επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος της EuroLeague. Χρειαζόμαστε σίγουρα έναν ακόμη αθλητικό σέντερ».
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.